- 31 Ağustos 2021
- 69.439
- 49.715
- 3.258
Kazimcani bu kadar degersiz kilmazlar umarim.Bu transfer olursa Bertuğ transferi işin içinde olur gibi. Sadece tahmin Emin'in %50 hakkı+ Kutucu veya Kazımcan + 3-4 milyon euro gibi bir şey olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazimcani bu kadar degersiz kilmazlar umarim.Bu transfer olursa Bertuğ transferi işin içinde olur gibi. Sadece tahmin Emin'in %50 hakkı+ Kutucu veya Kazımcan + 3-4 milyon euro gibi bir şey olabilir.
Katılıyorum. Kadroda tutulmalı bence. Lakin milli takım işinden yabancı olursa o zaman mecbur gönderilir.Kazimcani bu kadar degersiz kilmazlar umarim.
Ciddi mi demiş yoksa sen mi yazdın ayırt edemedim.Necati Ateş:"Şahan. Sana sesleniyorum.Masaya 50 milyonu koy yoksa şımarıklık yapma. Başkanla ilgili konuşuyorsun dikkatli ol.Hadsiz."

Necati Ateş:"Şahan. Sana sesleniyorum.Masaya 50 milyonu koy yoksa şımarıklık yapma. Başkanla ilgili konuşuyorsun dikkatli ol.Hadsiz."
Ciddi mi demiş yoksa sen mi yazdın ayırt edemedim.![]()
Necati dolu dizgin yeni tanju çolağımız olma yolunda ilerliyorNecati Ateş: "Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır. Son gün geldi Osimhen. Son günlerde geldi Torreira, Mertens, Mata. Sabırlı olun lütfen, gaza gelmeyin. Yönetime, başkana güvenin. İstenen kadro kurulacak. Ama harcama limitleri ve yabancı kuralı Galatasaray'ın işini biraz zorlaştırıyor. Diğer takımların işi çok daha zor. Sabırlı olun, bekleyin. Galatasaray'a bir anda bambaşka yıldız düşebilir orada."
Necati Ateş: "Icardi konusunda artık duygusal karar vermemek lazım. Duygusallık, Galatasaray'a zarar verir. Bu iş son maçtan önce bitmeliydi. Ayrılcaksa da Galatasaray, vedayı güzel şekilde yapmalıydı. Bir jenerasyonu Galatasaraylı yapmış, burayı doğru yönetemediler. Bakın eleştiriyoruz; doğru yönetemediler, hâlâ yönetemiyorlar. Bir karar verip, artık orada bir transfer yapmaları lazım."Necati Ateş: "Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır. Son gün geldi Osimhen. Son günlerde geldi Torreira, Mertens, Mata. Sabırlı olun lütfen, gaza gelmeyin. Yönetime, başkana güvenin. İstenen kadro kurulacak. Ama harcama limitleri ve yabancı kuralı Galatasaray'ın işini biraz zorlaştırıyor. Diğer takımların işi çok daha zor. Sabırlı olun, bekleyin. Galatasaray'a bir anda bambaşka yıldız düşebilir orada."