- 16 Haziran 2010
- 202.874
- 154.609
- 6.838
Fenerbahçe, Greenwood'a yıllık 8+3 milyon € bonus maaş teklifinde bulundu. Bu denli yüksek bir maaş teklif eden başka bir kulüp yok. [Nico Schira]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heyecandan uyuyamamıştık demek ki sebebi buymuş.Caninizi sikmayin dursun su anda birilerine 2m+13m teklif yapıyordur.
Kerem 6+1 aliyor yav ne 15'iKerem 15 aliyor bu greenwood hic mi arastirmamis bunlari en az 25 istemedi lazim.. 8+3 cerez parasi fener maaslarina gore
Rekabetin olmadığı yerde gelişim olmaz bizimkiler rahat hareket edemesin.Skriniar - Asensio canimi sıktıysa ayni seyi Greenwood icin de soylerim iyi olmadi o herifin gelmesi
Kerem 6+1 aliyor yav ne 15'i
Torreira 6 numara da madem biz neden Lemina gelsin diye agladık. Torreira 6 oynadıgında karsısında azıcık bacak boyu uzun ve fizikli adam oldugunda ne oldugunu gorduk.Hocam GS'de 6 numara 5.senesinde Torreira hatırlatırım.Nasıl yok sayılır.Hiç anlam veremedim.Ne demek istedin.Hiçbirşeye hürmet yoksa bile geçmiş 4 seneye hürmet olsun.Lütfen.3 maç kötü oynadı yok oldu diye o anlam nasıl çıktı????
Hangi takımda var Torreira ???
Rasfordla da ilgileniyorlarmisevet dostlar çıkış yapıyorum bi süreliğine eğer gidip ne bileyim rashford,leao falan çekersek gelirim onun dışında uzun bir süre yokum ben bu rezilliği kabul etmem futbolu uzun bir süre salıyorum