Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.894
- 36.414
- 3.798
Zaten yoktu ki inancın.gaz alma haberleri Baleba haberi de öyle benim yönetime inancım kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yoktu ki inancın.gaz alma haberleri Baleba haberi de öyle benim yönetime inancım kalmadı
Öyle ama bu taraftara saygısızlık terbiye sınırlarını zorlayan bir yönetim tutumu. Bu tutum yüzünden pekçok insan mutsuz oluyor. Hiç etik değil yönetimin taraftara yaşattıklarıGalatasaray'da yangın yapmadan, isyan etmeden kimse kılını kıpırdatmaz. O stres, sıkıntı, sinir hali yaşanacak başka çaremiz yok.
Çok etkileşim haberi gibi geliyor bana ama bakalım ne çıkacak.
Yerli firmino diyordun
Cümle kendi içinde çelişiyor hem organik hem bir trol ordusu tarafından nasıl olsun? Ya kesip paylaşan hatalı paylaşmış yada çok saçma bir cümle olmuş.Emre Kaplan: “Şuan sosyal medyadaki tepkilerin hepsi organik, bir troll ordusu tarafından yapıldığını düşünüyorum.”
Ekli dosyayı görüntüle 327978
Bunun 1 numarada yasaklanmasi lazım admirim. Arala 40 dedi bu herif. Daha bir sürü yalanı var. Gerçi doğrusu yok herifinBurhan Can Terzi: "Beyler. Bir iş var. Şu an Dünya Kupası'nda değil ama..."
Gelde küfür etme.