Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.562
- 36.094
- 2.773
Baleba'yı imkansız görüyorum, şayet olursa tarihimizin en iyi merkez oyuncusu olur.
o isim emre belözoğlu idi
geçemez onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baleba'yı imkansız görüyorum, şayet olursa tarihimizin en iyi merkez oyuncusu olur.
Arada 20 milyon euro fark varSozlukte bir eleman sıkmıyorsa balebayla ilgili birseyler yazmis.. 50 ye Baleba ihtimali var ise Ugochukwuya falan sumugunu atmazsin..Bu herif de zaten 30 a falan geliyor..
Okumayanlar icin kisaca Sozde bu sezon dususte oldugu icin Manuya onermisler 75e onlar da baska alternatif pesinde oldugu icin dusunmemism.Sonra Gardi araya girip ben bu isi 50ye bitiririm isterseniz demis
50mlikte kalite farkı varArada 20 milyon euro fark var
Arada 20 milyon euro fark var
Net geçer, bence de Emre'ydi ama Baleba'nın her hangi bir eksiği yok, Manu 100€ vs konuşuldu vermediler, gelirse tarihin en iyisi olur, Osimhen gibi etki eder.o isim emre belözoğlu idi
geçemez onu
Adamların satamama ihtimali üzerine transfer mi yapıcaz
Ake ile zaten kıyaslamam da +4 uymuyor hem de bize göre pahalıAvrupa icin sakar ama lig icin harika bir herif .. Ake'ye falan 10 kere tercih ederim
Bundan yaşanabiliricardi ile lemina'yı yeni transfer diye yutturacaklar heralde![]()
![]()
Aday yok ki. Kim geçecek? Erden başkan daha yeni hapisten çıktı ki davası devam ediyor. Başka aday var mı?İstifa da bir hizmettir.
Gerçekten Galatasaraylı iseniz istifa edin ki artık hak edenler Galatasaray’ın başına gelsin