Duran transferini teraziye koyup baktığında artısı eksisine ağır basıyor gibi sanki

Renkdaş kusura bakma da transfer lazım olan ilk yerlerden biri sara'nın yeri. Ayrıca şuanki torreira bile 3 tane sara eder
katılmıyorum, sara iyi oynadığı zaman çok iyi bir 8 numara. biz adamı 10 falan oynatıp baya hırpaladık.
Sarayı satabilirsen daha iyisini al, 20m bonservis verdiğin adamı çöpe atamazsın

katılmıyorum, sara iyi oynadığı zaman çok iyi bir 8 numara. biz adamı 10 falan oynatıp baya hırpaladık.
Sarayı satabilirsen daha iyisini al, 20m bonservis verdiğin adamı çöpe atamazsın
Bizim ortasahada sara,oliveira, kerem demirbay gibi yumuşak ortasahalara ihtiyacımız yok. Torreira yanına lemina tarzı kesici, sert ve biraz da ayağı iyi bir 6 numara lazım yoksa ortasaha kevgire dönüyor. Sara bize lazım bir profil değil ve oynayabildiği tek yerde regista tarzı 6 numara

Lesley Ugochukwu'yu çöp yapanlar gördüm. Lesley potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Burnley'de asıl özelliklerini gösteremedi çünkü Burnley sürekli kendi yarı sahasında kapanarak oynayan bir takım. Lesley önde oynayan takımlarda asıl özelliklerini gösterir. Bu çocuk bana göre büyük takım 6 numarası. Rakip geçiş yapmaya çalıştığında o orta sahadaki alanı tek başına kaplayabilecek olması. Geriden oyun kurmada da sıkıntı çıkaracak kadar ayaksız değildir.

Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor saldılar mı arkadaş bunlar bu seneyi hiç bir laf icraat transfer yok bu sene herkes hızlı girdi parası borcu çok olanlar transfer yapıp duruyor Avrupa düşünüyorsan hiç düşünme ama lig bu sene zor geçicek

Fifada kariyere girdim. 20 topçu lazım bu takım bitmiş beyler

Geri
Üst Alt