Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok doğru bir kadro planlaması.Bir tek orta saha konple değişmeli.sara bu takımda 11 oynayamaz.En az 3 ilk 11 olmak üzere en az 7 transfer yapmak gerekiyor.
Ana Kadro
Ekli dosyayı görüntüle 327996
Yedek Kadro
Ekli dosyayı görüntüle 327997
Gardi ile ilgili ali kocla arasi bozuk fenere is yapmaz disinda anlattigin gibi bir hikaye hatirlamiyorum ben eray reis. Genel bir abartidan bahsediyorsak bunu hemen herkes icin yapiyorlar zaten uzerinde cok durulacak ya da karsiligi olan bir sey degil zaten. Ugurcani aldi diye buyuk is yaptin dursun ozbek goygoyundan cok bir farki yok. Bilgisayar ornegin ise bence şöyle sen ya da biz pc den anlamayan biriysek ki bu ornekte bizim yonetim ve başkan tamda anlamayan tarafta. Isini yapmak icin pc ararken sana en pahalisindan oyun bilgisayari oneren bir adam seni kaziklamis olur. Ya da tam tersi sen oyun pc si ararken sana vasat bir pc onerip aldiranda keza ayni şekildeÇalıştığımız için getiriyor babasının hayrına getirmiyor. İstemiyoruz deselerdi zorla getirecek hali yoktu.
Çok basit bir örnek sana: Bilgisayar kullanarak çalışıyorum. Gidip bilgisayar bakiyorum ve satıcı bana farkli model öneriyor. Onun önerdiğini mantıklı buluyorum ve alıp eve geliyorum. Ertesi gün çalışmaya başlıyorum işleri yapıyorum. Şimdi benim işimi doğru yapmamın sorumlusu bana o bilgisayarı satan satıcı mı?
olise yi alcez heralde
Foruma içmeden giren net olarak pembe götlüdürSu foruma icip icip girmeyin
Burhandan beter olmaya mi çalisiyon olum valverde ve vini ofansif orta saha miValverde, Olise, Vini Junior bunlardan biri olursa anca keser.

ofansif orta sahaValverde, Olise, Vini Junior bunlardan biri olursa anca keser.
yeni kalespora gitmedi mi?Galatasaray cephesi, Manzambi ismini yalanlamadı ancak maliyeti çok yüksek olduğu için bekletiyor diyebiliriz. (Ertan Süzgün)
Adam Newcastle'a gidiyor, yaptigi habere bak.Galatasaray cephesi, Manzambi ismini yalanlamadı ancak maliyeti çok yüksek olduğu için bekletiyor diyebiliriz. (Ertan Süzgün)
Gitti ama bunun haberi yokyeni kalespora gitmedi mi?
Gravenberch dir oda kepren gibi felan 2 3 sene once adi cikmisti hala hayal pesinde kosturuyorlardir yada oyalanma taktikleri isteİsmini söylemeyelim, Galatasaray’ın gündeminde Premier Lig’de forma giyen Hollandalı bir orta saha bulunuyor. (Ertan Süzgün)