şu site güzel olmuş : Kadro Yöneticisi · Süper Lig Transfer Simülasyonu

1783608231782.webp

Daha hala Icardi ve Lemina için teşekkür mesajı yayınlamadılar bizde transfer bekliyoruz..

İkisi nerede diye sorsan ikiside tatilde şuan.

Çalıştığımız için getiriyor babasının hayrına getirmiyor. İstemiyoruz deselerdi zorla getirecek hali yoktu.

Çok basit bir örnek sana: Bilgisayar kullanarak çalışıyorum. Gidip bilgisayar bakiyorum ve satıcı bana farkli model öneriyor. Onun önerdiğini mantıklı buluyorum ve alıp eve geliyorum. Ertesi gün çalışmaya başlıyorum işleri yapıyorum. Şimdi benim işimi doğru yapmamın sorumlusu bana o bilgisayarı satan satıcı mı?
Gardi ile ilgili ali kocla arasi bozuk fenere is yapmaz disinda anlattigin gibi bir hikaye hatirlamiyorum ben eray reis. Genel bir abartidan bahsediyorsak bunu hemen herkes icin yapiyorlar zaten uzerinde cok durulacak ya da karsiligi olan bir sey degil zaten. Ugurcani aldi diye buyuk is yaptin dursun ozbek goygoyundan cok bir farki yok. Bilgisayar ornegin ise bence şöyle sen ya da biz pc den anlamayan biriysek ki bu ornekte bizim yonetim ve başkan tamda anlamayan tarafta. Isini yapmak icin pc ararken sana en pahalisindan oyun bilgisayari oneren bir adam seni kaziklamis olur. Ya da tam tersi sen oyun pc si ararken sana vasat bir pc onerip aldiranda keza ayni şekilde

Messi ve Neymar dışında isim gelmiyor aklıma ikiside yanlış transfer olur bu arada

İsmini söylemeyelim, Galatasaray’ın gündeminde Premier Lig’de forma giyen Hollandalı bir orta saha bulunuyor. (Ertan Süzgün)

Bu gizemli mesajların taa !

Geri
Üst Alt