Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar santrafor da alacaklar kaliteli ya sörloth ya guaresy deniyor, yedeği de vedat. Her türlü totalde santraforda da iyi olacaklar.
senin sadece kale avantajın kaldı
Nasıl kale avantajım kaldı abi kör müsünüz.

Kale,Sanchez,Jakobs,Osimhen,sol kanat,6 numara hepsinde bariz üstünlüğümüz var.

Alacakları forvet Osimhenden büyük olmayacak.

E ben şimdi Asensio daha iyi diyorum bizde 10 alacaz Asensiodan daha iyisi gelicek belkide. Mevcutta şuan hala daha iyiyiz ama kaliteyi artırıp yaklaştılar ve daha alternatifliler

Galatasaray'ın hedefi, kamp başlamadan önce iki transferi bitirmek.

Yönetim, ardından geri çekilip yapılan yorumları ve gelişmeleri takip etmeyi planlıyor. (Serhan Türk)

🤦‍♂️
Yahu şu muhabirleri dinleyip de sinirlerinizi bozmayın. Bir halt bildikleri yok, kendi kendilerine her şeye yorum katıp haber diye ceplerine bakıp geçiyorlar. Umurlarında değil Galatasaray da taraftar da. Şu cümlenin çiğliğine bakar mısın

Benzer parayı Sane'ye veriyoruz başkan kimseyi tatmin edemedi adam. CL için bu hamleleri bizim yapmamız lazımdı. Zira elimizdeki kadronun doğal sınırlarını geçen sene gördük Avrupa'da

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim bu denli pahali bir kanat oyuncusuna gerek yok, biz bu parayi vereceksek 10 numara veya Sara'nin satildigi durumda 8 numaraya gommemiz lazim. Biz Greenwood'a versek bu parayi diger mevkilere hangi parayla alacaktik oyunculari? Sinirsiz butcemiz oldugunu sanmiyorum.

Iste senin hatan orada, Sane'nin gecmisini yok sayip ayni maasla kiyaslaman. Hic birsey yapmiyor demekte gecen seneyi ben izlemedim oluyor.
adam nene kadar gol asist yaptı yapmadı. kafasına göre istediği zaman oynuyor istemediği zaman oynamıyor.
liverpool ve juve maçlarını sanesiz yendik, çünkü okan hoca da anladı bununla olmuyor

Fenerbahçe, Mason Greenwood'u 39.5 milyon euro bonservis + bonuslar karşılığında kadrosuna kattı. Anlaşmada 5 milyon euro şampiyonluk bonusu da yer alıyor.

Greenwood’un yıllık maaşı ise 10 milyon euro olacak. (Sercan Hamzaoğlu)
Bu sadece Marsilya'ya verecekleri para sanırım Manu ile falan ayrı anlaşmışlar onların payını da FB ödeyecek. Marsilya ödemeyecek. Marsilya Manu payı yüzünden 50+5 istiyordu çünkü.

Burhan Can Terzi: "Icardi’den net dönüş alamayan Galatasaray, bugün santrfor transferi için de gaza bastı."
BCT haberlerini paylaşma amacınız nedir? bu kişinin ne kadar güvenilmez olduğu yıllardır ortada , yapptığı haberlerin büyük bir kısmının gerçeği yansıtmadığı iddia edilirken, hala bu ıste para kazanabilmesi gerçekten şaşırtıcı vermeyin bu etkileşimi yasaklayın şu BCT haberleri.

Bizim bu denli pahali bir kanat oyuncusuna gerek yok, biz bu parayi vereceksek 10 numara veya Sara'nin satildigi durumda 8 numaraya gommemiz lazim. Biz Greenwood'a versek bu parayi diger mevkilere hangi parayla alacaktik oyunculari?
10 numara en saglam hamlen olmali. O baglantin iyi olmayinca sane osi baris hepsi dusuk verimlilikle oynuyor

Nasıl kale avantajım kaldı abi kör müsünüz.

Kale,Sanchez,Jakobs,Osimhen,sol kanat,6 numara hepsinde bariz üstünlüğümüz var.

Alacakları forvet Osimhenden büyük olmayacak.

E ben şimdi Asensio daha iyi diyorum bizde 10 alacaz Asensiodan daha iyisi gelicek belkide. Mevcutta şuan hala daha iyiyiz ama kaliteyi artırıp yaklaştılar ve daha alternatifliler
hangi 6 numarada üstünlük.
Sanchez ve jakobs da öyle bariz falan değil. zaten jakobs sezonun yarısı var yok

Asensiodan daha iyisi gelmezse zaten işimiz yaş

Bizim bu denli pahali bir kanat oyuncusuna gerek yok, biz bu parayi vereceksek 10 numara veya Sara'nin satildigi durumda 8 numaraya gommemiz lazim. Biz Greenwood'a versek bu parayi diger mevkilere hangi parayla alacaktik oyunculari?
Az öncede yazdım ligin kaderini bizim yapacağımız 10 numara transferi belirler. Sara denklemden çıkarsa oraya sınıf atlatacak bir 8 dominasyonu devam ettirir. Umudumuz var ama kısıtlı.

BCT haberlerini paylaşma amacınız nedir? bu kişinin ne kadar güvenilmez olduğu yıllardır ortada , yapptığı haberlerin büyük bir kısmının gerçeği yansıtmadığı iddia edilirken, hala bu ıste para kazanabilmesi gerçekten şaşırtıcı vermeyin bu etkileşimi yasaklayın şu BCT haberleri.
Tamam patron.

Az öncede yazdım ligin kaderini bizim yapacağımız 10 numara transferi belirler. Sara denklemden çıkarsa oraya sınıf atlatacak bir 8 dominasyonu devam ettirir. Umudumuz var ama kısıtlı.

Dunde yazmistim, bu kadar parayi flas transfer denilebilecek birine vereceksek bu ya Reijnders ya da Diaz gibi oyuncular olmali.

adamlar santrafor da alacaklar kaliteli ya sörloth ya guaresy deniyor, yedeği de vedat. Her türlü totalde santraforda da iyi olacaklar.
senin sadece kale avantajın kaldı
boşver anlatamazsın , sonra kuş sevici olursun ,

hala kendi kadrosunu çok iyi zanneden var ,

anadolu deplasmanlarında çöktük geçen sene 2.yarıda resmen herkesin götü diline kaçıyordu artık

bu sene bide sınır var o zaman görecem kadromuz kaliteli , fenerden çok çok iyi diyenleri

Kadro olarak üstün değiliz ki bu adamlar döküntü olduğunda bile +10puan hediye ile devam ediyorlar ligde. Bu sene kadroya geçen seneye göre 2 nitelikli adam katamazsak(rotasyonu saymıyorum bile) işimiz çok zor

hangi 6 numarada üstünlük.
Sanchez ve jakobs da öyle bariz falan değil. zaten jakobs sezonun yarısı var yok

Asensiodan daha iyisi gelmezse zaten işimiz yaş
Sezon uzun herşey belirleyici oluyor

Benim bu seneki isteğim farklı şampiyonlar ligine kalmaları. Kalsınlar ki yorulsunlar eğer yine uefa falan yaparlarsa iki tarafı götürürler fazla yıpranmazlar

Bu adamları istiyorum arkadaş, para yok goygoyunu bırakın. 2 sene şampiyonlar liginde son 16 kalırsak kulupler dünya kupasına gidiyoruz

boşver anlatamazsın , sonra kuş sevici olursun ,

hala kendi kadrosunu çok iyi zanneden var ,

anadolu deplasmanlarında çöktük geçen sene 2.yarıda resmen herkesin götü diline kaçıyordu artık

bu sene bide sınır var o zaman görecem kadromuz kaliteli , fenerden çok çok iyi diyenleri
kimse farkında değil ama Lang bile çok etki etti, onun yerini bile dolduramadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt