Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir diğer konuda Icardi defterinin kesin olarak kapatılması lazım. Yasam tarzı ile artık kötü örnek olusturuyor. O gittiğinde Osimhen tamamen direksiyonu ele alacaktır takım içi dengelerde. Osimhen oynamayan oyuncuyu hışlar devre arası veya antremanda. Icardi varken etkisi biraz kenarda kalıyor gibi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Becerikli bir yönetim olsa Sara ve Sıngo satılsın, gelen para eldeki bütçe ile birleştirip 6, 8, 10, kanat, stoper ve yedek forvet alınsın derdim de parayı belli ki Ugo mugo denilen tiplere gömecekler. Muhtemelen birileri yine Galatasaray üzerinden para kazanacak. O yüzden kimse satılmasın noktasındayım.

Greenwood iyi topçuysa gelmez Fenere bir şekilde iptal olur. Fener’e geliyorsa da vardır bir arızası. 24 yaşında ne işin var Fenerde.

sırf transfer yaptık demek için dümdüz adamı alıyorlar şaka gibi

Greenwood'un Manu'dayken kariyer hedefi Leroy Sane gibi olabilmekti muhtemelen. Ama bugün Fener seviyesine kadar geriledi kariyeri.

O suçu işleyen insan daha kötüsünü de hak ediyor.

Hayat.

fenerliler her sezon başı mutlu yine şampiyon onlar mı biz mi belli değil he

Bizim asıl problem sağ bek arkadaşlar. Oraya 2 kontenjan yiyoruz.

Bak mesela Sallai çıksan istemem ama Singo kaldı diyelim u23 sağ bek alıp Sallaiye boşalan kontenjanla yedek santrafor alırsın

İcardi ve Saradan çıkıp merkez ve 10 numara alırsın orta sahanda kafan ağrımaz. Sağ bekte 2 kontenjan harcamak lüks.

10 yabancının 4 tanesini geride harcıyoruz

adamlar bundan sonra sörloth alacaklar muhtemelen
her zaman söylüyorum, fb yönetimleri bizim yönetimden daha agresif daha iş bitirici
Yav nereden geldiği belli olmayan para aktığı sürece iş bitirici olursun.
Harcanan paranın hesabı sorulmadığında (kulüp içi ve dışı) normal bunlar. Yeni de değil 50 yıldır böyle bu.
Adamların hem başkanı hem ülkenin başbakanı olup örtülü ödenekten para veren stadyum verilen dönemler var.

fener bu ülkenin yaramaz şımarık züppesidir. Bunun çevresinde örgütlenen bir sermaye var ve bu da kazandıklarının zekatını kulübe vererek yürütüyorlar işlerini.

Greenwood ile vedat top 5 ligte gol+asist olarak ilk 15’teymiş geçen sene. Maliyet ne olursa olsun büyük transferler. Greenwood aldıkları fiyata satma şansları da olur daha genç sonuçta.

Yeni Dzeko-Tadic tandemini kurdular bence. O sene 3 puanla şampiyon olduk bu sene olmamamız için ellerinden geleni yapacaklardır.

fenerlikulluk.webp

İsmail Yüksek Ugoçukwudan 3 gömlek iyi futbolcu değilse mesleği bırakırım.

karakteri falan hariç bulunmaz fırsat greenwood boş değil bombuş yapmaya gerek yok.. abuk subuk oyunculara 30-40-50 falan vermeyiz umarım..

Eski Club Brugge sportif direktörü Devy Rigaux:

"Galatasaray, Maxim De Cuyper'i transfer ediyordu ama ben ona 'hayır' dedim ve kalmasını söyledim. Kalıp milli takımın sol beki olmasını söyledim ve başardı.

Ben o dönem engel olmasaydım şuan Galatasaray'da oynuyor olurdu"

(AS)

adam fransada ne yapmış bakarsan ne yapabileceğini anlarsın.
üstelik bunları kötü marsilyada yapmış

yav sane kariyeri 10 tane greenwood eder ona bakarsan ama buradaki 1 senesinde aldığı paranın yarısını hakedecek performans göstermedi

greenwood da aynısı olmaz diye bir garanti var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt