Adı Geçen Orta Sahalardan Hangisini İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Onyedikayida izledik afconda 5 para etmez yan pas geri pas. Hizli degil ekstra bi özelligi yok

Bissouma en son macina baksan bile 5e katlar 17kayi

Ayrica toplasan 5maci olan adamla neyi karsilastirdin onu da anlamadim

Zaten basta dedim saglik acisindan daha iyi olabilirler diye, oynadigi zaman ismi gecenlerin hepsinden daha iyi bissouma. Özel hayati beni ilgilendirmez nikahima almiyorum sonucta

Simdi git kimi ciddiye aliyorsan al
değil neyi ısrar ediyorsun geçmiş yıllardaki performansı da iyi değil. pas pas ettik tottenham maçında bisumayı, elit top saklama ve dribling hariç bir konuda diğer topçulardan iyi değil, yaş sağlık fizik, pas, ofans ve defans bu konularda lemina pape gueye onyedika hepsi iyi bisumadan. tam popülist FB transferi bisuma patlayacak balon.

değil neyi ısrar ediyorsun geçmiş yıllardaki performansı da iyi değil. pas pas ettik tottenham maçında bisumayı, elit top saklama ve dribling hariç bir konuda diğer topçulardan iyi değil, yaş sağlık fizik, pas, ofans ve defans bu konularda lemina pape gueye onyedika hepsi iyi bisumadan. tam popülist FB transferi bisuma patlayacak balon.
Ee bizde taylan cicaldau orta sahasiyla pap geyli marsilyayi paspas ettik?

Anthony Dennis mantıklı olabilir hem U-23 kuralına uyuyor hem sözleşmesinin bitimine az kalmış hemde dikine top sürebilen tempolu bir isim. Oulai olmuyorsa ligden alınabilecek en iyi orta saha bence Dennis olur. Camara'da defansif kısım yok Maestro ise biraz overrated Dennis en komple oyuncu bu isimler içinde.

1769545573098.webp

Max. 25 veririm alabiliyorsak.

Dursun başkan pape gueye'i istemiyormuş...
Galatasaray lisesi, itü makine mühendisliği mezunu; şirketler sahibi; Galatasaray başkanı dursun Özbek'ten futbolu daha iyi bilmiyorum. Başkanım benim, en iyisi sen bilirsin. Uğurcan örneğinde olduğu gibi

Gueye vetosunu futbol bilgisiyle mi dusundunuz?

Secim surecine oyle bir bons+maas ile girmek istemiyor.

Fabian Ruiz yarın PSG ile son maçına mı çıkacak

Belki de bu saatlerde tribünlere el sallayacak gözleri yaşlı, kim bilir

ulan bunlar nasıl 30m alan duran'ı gönderebiliyor ? biosundan fb yazısını kaldırmış

Gueye vetosunu futbol bilgisiyle mi dusundunuz?

Secim surecine oyle bir bons+maas ile girmek istemiyor.
Yerine alinacak adama baglı dogru veya yanlis diye yorumlanacaktir ileride yine. Her ne sekliyle olsun yazin yaptigi tercih iyi dedirtti suana kadar mesela. İkisini de izliyoruz. Biri bizde digeri rakipte.

Bravo başkan

Ulan Dursun harbiden Okan‘dan daha iyi anlıyor olabilir mi sizce
Bence birilerine danisiyor. Ft mi ya da başka birine soruyor üst akıl olsun diye. Dursun pek anlayacağını sanmıyorum. Uğurcan meselesi de maliyet ve siyasi oldu. Tsye para lazımdı. O kadar olacak dendi.

Yerine alinacak adama baglı dogru veya yanlis diye yorumlanacaktir ileride yine. Her ne sekliyle olsun yazin yaptigi tercih iyi dedirtti suana kadar mesela. İkisini de izliyoruz. Biri bizde digeri rakipte.
Futbolcunun kendisinden bagimsiz ,ugurcan icin cok yuksek bir binservis verdik ve oncesinde avrupadaki her kaleci yazildi 1 ay boyunca.

Singo keza baya yuksek bonservis verildi. Biraz daha planlamayla ortasaha takviyesini yazin da yapabilirdik, belki ilk 8e oynuyorduk. (Dip not: edersonun olmamasina sevinenlerdenim, asiri pahali ve doymus bir profildi)

Geri
Üst Alt