Adı Geçen Orta Sahalardan Hangisini İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Iyide zaten basta dedim ya her ne sekliyle olsun diye sonucunda verdigi kararı söylüyorum ikisi arasında. Şuana kadar doğruyu seçmiş gibi görünüyor mu? Neticesinde evet görünüyor.
Orda hemfikiriz ama baskanin "futbol" acisindan dusundugunu pek sanmiyorum acikcasi:) secim arifesi olmasi nedeniyle fazlasiyla temkinlidir harcamada. (Ki cok yanlis degil)

Su ana kadar 2 ucuza oyuncu geldi, istersek tutarsa bonservisleri belli. Bunlar basarili adimlar her ne kadar daha erken olabilirlerdi. Tutmazlarsa kaybedilen bir durum yok.

Meraktan catlayacagim ne cikacak bu osaha isin sonunda

Pazar günü geldiğinde de Kayseri maçı sonrası yönetim ve teknik ekibin yapacağı toplantı sonrası transfer çalışmalarına başlanılacak diyecek herkes

Okan buruka transfer sorsalardı taraftar acele ettiriyor yine hata yaptıracaklar der miydi ?

Arda Okan Kurtulan denen ayaksız dengesiz savruk hain ifbli biri mi

Yoksa tekniği ve oyun zekasıyla izleyenleri büyüleyen camiamızın evladı mı

849032.jpeg
İkinci ligde 30 yaşında ki adamı kesemiyor daha

Orda hemfikiriz ama baskanin "futbol" acisindan dusundugunu pek sanmiyorum acikcasi:) secim arifesi olmasi nedeniyle fazlasiyla temkinlidir harcamada. (Ki cok yanlis degil)

Su ana kadar 2 ucuza oyuncu geldi, istersek tutarsa bonservisleri belli. Bunlar basarili adimlar her ne kadar daha erken olabilirlerdi. Tutmazlarsa kaybedilen bir durum yok.

Meraktan catlayacagim ne cikacak bu osaha isin sonunda
Yahu baskan futboldan anliyor bir expert demiyorum ki zaten. Yazın bir secim yaptı pahalı , ucuz vs bir tarafa neye gore yaptiginin ne düsündugununde çok bi önemi yok şu sira. Egrisi dogrusuna geldi belkide. Şimdide bir seçim yapacak umarım yine bir sekilde dogruyu bulur. Sectigi kişi kim olacak bilmiyoruz ama buda daha sonra yorumlanır yanlıştı veya dogruydu seklinde diyorum. 3 ay içinde görünce.

Evet bende merak ediyorum bu arada baya kimi alacagımizi bu hafta goruruz umarim artık.

Duran gitse bile alabilecekleri forvet yok

10-15dk oynatip sezonu kapatmasimi yoksa 2 hafta daha dinlenmesi mi?

Geri
Üst Alt