Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Bu anket kapanacak: .
Transferlerimiz hiç içime sinmiyor. İleri değil geri gidiyor gibi takım ama inşallah yanıltırlar.
U23 kuralı etkiliyor, bende benzer düşünüyorum, Ensico, Lesley hep vasat takımların yetenekli oyuncuları ama bize sınıf atlatmazlar kadro genişliği sağlarlar o kadar. Bize sınıf atlatacak oyuncular büyük takımların gözden çıkan yada ayrılacak büyük oyuncuları hep böyle olmuştur, Sanchez Icardi, Osimhen, Mertens, Sane, Torera vs. Bunlara benzer üstdüzey bir 10 numara alınmalı ki kalite seviyemiz biraz daha yükselsin. Bu sene kural nedeniyle biraz geleceğe yatırım yapıyoruz mecburiyetten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

882999ad-6a73-4abc-8250-46dbcb068591.webp

Enciso sakatlanmadan önce sansasyonel denebilecek bir wonderkid idi ama o süreç kısa sürdü, hemen sonraki sezon başlarında olması lazım sakatlandı... Sonra 2 sezon falan doğru dürüst ritim bulamadı, tabi süreleri de sınırlı kaldı zaten... Geçen sezon Strasbourg'da ne yaptı onu bilemiyorum tabi... Milli takımda iyi göründü ama oralardaki birkaç maçlık performansı çok baz almamak lazım, ki 90dk'yı rahat çıkarabiliyormuş gibi de görünmedi... Eğer Strasbourg sezonunda toparlanma varsa girilebilecek bir risk ama istikrarına ve sağlığına çok da fazla bel bağlamamak lazım, alternatifleri de ilk 11 seviyesinde olmalı o riske girilecekse...
42 mac,, 12 gol, 9 asist. Aldigi sure 3000 dakika gozukuyor.

Takıma başarıya aç genç topçuların katılmasını destekliyorum febe hiçbir zaman böyle başarıya genç ve yetenekli topçulara gitmedi
Yunus Akgün enciso dan daha iyi oyuncu

Koca takımda topla adam geçip kendi pozisyonunu yaratan bir tek Yunus ve Sane var

Rakipte üç oyuncu oldu Talisca Assensio Greenwood çok rahat maç çözerler
Bizde kabız olmaya devam ederiz

Türkiye Ligi'nde çilingir oyuncu iş yapar

+4'ü verimli kullanacağız gibi duruyor kaliteli gençlere yönelmemizi olumlu buluyorum ama bir tane tecrübeli Şampiyonlar Ligi oyuncusu almalıyız bu 8 veya kanat olabilir

Doğru diyor, böyle oluyorsa 8 numaraya yaratıcı, teknik, oyun kurucu biri gelmeli

+4'ü verimli kullanacağız gibi duruyor kaliteli gençlere yönelmemizi olumlu buluyorum ama bir tane tecrübeli Şampiyonlar Ligi oyuncusu almalıyız bu 8 veya kanat olabilir

kesinlikle katılıyorum

8 ya da 10 numaradan birini usta ve oyunu belirleyen birini almamız lazım

Geri
Üst Alt