Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lesley alınmasaydı o role daha çok giderdi bence, ayağı temiz haklısın da yaratıcı değilDuran toplarda iyi aslında derinde iş yapar oyun kurulumunda ama daha iyisi bulunursa hem fikirim
Bana diyebilir @Aziz KaanSen gelene geçene „Kemal’im“ diyeceksen işimiz var dostum
Baba Lesley patlamazsa iyi tek yönlü bir oyuncu gidi duruyor. Bize oyunun iki yönünü oynayacak adam lazım.Lesley alınmasaydı o role daha çok giderdi bence, ayağı temiz haklısın da yaratıcı değil
Maaş vergilerinin yarısı amatöre aktarılıyor, amatör şubeler oradan besleniyor. Diğer türlü kullanmana izin yok zaten ya da altyapı tesisine falan aktarılabiliyordu galiba.Tamam da hiçbir transferde bu rakamlar telaffuz edilmemesi bana normal gelmiyor. Konu biz olunca bize karşı bir art niyet arıyorum açıkçası.
Amatöre aktarma olayını bilmiyordum. Güzel bir nokta da amatörlerdeki genel başarısızlığımızı düşününce aktarıldığını pek sanmıyorum.
Haaland olabilir miRüyamda gördüm İsveçli bir oyuncu alacağız ama kim olduğunu bilmiyorum
Forumda 100 yılda 1 gerçekleşen "fikir birliği" tutulmasına yakalanmışsın dostum. Ilkay sevmiyor forumbu ne lan bi ilkay için iyi bi yorum attık 15 kişi alıntılamış sövmüş
Lesley konusunda patlayabiliriz içinden canavar da çıkabilir temkinliyimBaba Lesley patlamazsa iyi tek yönlü bir oyuncu gidi duruyor. Bize oyunun iki yönünü oynayacak adam lazım.
Kemalim Bergwall mi acaba, ucundan görmüşsündür sen illa kiRüyamda gördüm İsveçli bir oyuncu alacağız ama kim olduğunu bilmiyorum
Yeşil ışık gelmemiş hala