Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Bize defansta Romero gibi geriden kilit pasla çıkacak stoper lazım aksi taktirde kimi alsak tıkanıyoruz yarım saat al gülüm ver gülüm

Belki beni linç eden de olabilir ama bu Oulai de ne var bu kadar gündem ediliyor. Sezon boyunca TS de ne yapmış. Bir ben mi konuşulan paraları hak edecek bir şey göremedim sadece. Potansiyelinden dahi şüpheliyim.

Ulayi 50m+5m bonus+11m kdvye biter

Tamam da hiçbir transferde bu rakamlar telaffuz edilmemesi bana normal gelmiyor. Konu biz olunca bize karşı bir art niyet arıyorum açıkçası.

Amatöre aktarma olayını bilmiyordum. Güzel bir nokta da amatörlerdeki genel başarısızlığımızı düşününce aktarıldığını pek sanmıyorum.
Maaş vergilerinin yarısı amatöre aktarılıyor, amatör şubeler oradan besleniyor. Diğer türlü kullanmana izin yok zaten ya da altyapı tesisine falan aktarılabiliyordu galiba.

En son kaldıracaklardı bu sistemi ama noldu bilmiyorum.

Diğer konuda da dediğim gibi TR içi yüksek bedelli transfer zaten nadir, muhtemelen vergi olmasa daha da yükseğe satmış olacaktık vurgusunun peşinden koştular.

beyler vallahi içimde bi huzursuzluk var doğrusu..

pomorenko mesela. tamam 19 yaşında ve kiev'de iyi iş yapmış tabela yapmış doğru hiçbir itirazım yok.

ama kim abi bu çocuk mesela aranızda 1 kişi bile izledi mi gerçekten?

yeni shevshenko mu yoksa kariyerinde anca enes ünal seviyesi mi olur?

osimhen'in yedeği diyoruz mesela di mi, yav Osi bi sakatlansa 1 ay yok diyelim bu çocuk olacak. Mesela bu kadar emin miyiz.

Genel anlamda eğer sadece genç oyuncular alıp transfer dönemi kapatacağız diye çok endişe ediyorum içim hiç rahat değil. ilk 11'e net 2 oyuncu alınmalı.

Reijnders'in alternatifi Amiri kesin belki de Sara'yı satmadan Amiri+Enciso yaparlar :/

Bizi pas geçsinler kiralama + opsiyonla danaya girer gibi girersek olmaz.

Babasınında cebini biraz doldurmak lazım.

Geri
Üst Alt