Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Bu anket kapanacak: .
Bu sene patlayacağız galiba. Bizimkilerin ilgilendiği topculara bakiyorum bir de digerlerinin ilgilendiklerine bakıyorum. Cok buyuk sikinti bekliyor seneye bizi.

Dünyanın en sert savunma takımında fark yaratan adama emre mor muamelesi çekin. Paraguay da o disiplinde oynayan adam bu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sato aybars kafes dövüşüne çıksa acaba kim kazanır ? Benim favorim sato olurdu herhalde aybars'ın kondisyonu yetmez.

20-25 sudan ucuz. Buyuk ihtimalle kolpa bu rakamlar. 35den asagisina vermezler
35 isterlerse tepkimiz şu olmalı:

1783886037231.webp

Niye kapanıyor abi ya

O kadar keskin konuşuyorsunuzki cidden anlayamıyorum.

20-25i ona vereceğime diğer ihtimalleri niye değerlendirmeyeyim, hele hocanın istediği adam Can yani belli.

Nokta atışı transferler yapmadığımız sürece bizim takımı güçlendirmek zor, rotasyonu geliştiririz en fazla.
Bu yönetim okadar guven vermiyorki ilk gelen iyi alternatifi hele uygun maliyetse ister istemez alinsin derim tabiki

Hele cana söylendigi gibi 60, hadi 60 olmasin 45-50 istiyorlarsa 20-25 denen encisoyu secerim herturlu(o fiyata inanmasam da)

Rotasyon genislemeli herturlu, gecen sezon rotasyonsuzluk yuzunden ligi veriyorduk. Rotasyonun enciso gibi topcular olursa her turlu sampiyon olursun ligde. Tabi okan artik kulubeyi daha iyi kullanmali

Kadroyu guclendirmek istiyorsak icardi sara hatta leminadan cikmaliyiz yerlerine "yildiz" almaliyiz

Serginho sana her sezon önceki klasik sorumu sorayım:

Yıldızlar ne söylüyor bu sezon için?
Şampiyon Galatasaray

Aslinda Astrolojinin önünde şeyler var ama yazamam

Adım cinci sergene çıkar

Benim takımlarla telepatik bağım var abi

Fbnin başına felaket gelecekse görüyorum ruyamda

Gs şampiyon olacaksa direkt görüyorum vs

O zaman da sizin bu transfer konuşmalarınız hepsi boş.sadace sürecin parçası oluyor

dursun özbek para harcamamaya devam ederse sokakta saldırıya uğrayacak

Bu yönetim okadar guven vermiyorki ilk gelen iyi alternatifi hele uygun maliyetse ister istemez alinsin derim tabiki

Hele cana söylendigi gibi 60, hadi 60 olmasin 45-50 istiyorlarsa 20-25 denen encisoyu secerim herturlu(o fiyata inanmasam da)

Rotasyon genislemeli herturlu, gecen sezon rotasyonsuzluk yuzunden ligi veriyorduk. Rotasyonun enciso gibi topcular olursa her turlu sampiyon olursun ligde. Tabi okan artik kulubeyi daha iyi kullanmali

Kadroyu guclendirmek istiyorsak icardi sara hatta leminadan cikmaliyiz yerlerine "yildiz" almaliyiz
Allah'tan Dursun bile; 18'e alıp, CL'de dahi ciddi katkı aldığı, Brezilya milli takımına kadar yükselen, en az 40 milyonluk topçu haline gelen Sara'yı satıp da yıldız almam gerek diyecek bir başkan değil, Dursun bile çok şükürki öyle bir başkan değil.

Şampiyon Galatasaray

Aslinda Astrolojinin önünde şeyler var ama yazamam

Adım cinci sergene çıkar

Benim takımlarla telepatik bağım var abi

Fbnin başına felaket gelecekse görüyorum ruyamda

Gs şampiyon olacaksa direkt görüyorum vs

O zaman da sizin bu transfer konuşmalarınız hepsi boş.sadace sürecin parçası oluyor
Fbnin belasını bulduğu bir rüya görürsen özelden yazmanı rica ediyorum.

Geri
Üst Alt