Murat Temiz
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 280
- 170
- 238
Bu sene patlayacağız galiba. Bizimkilerin ilgilendiği topculara bakiyorum bir de digerlerinin ilgilendiklerine bakıyorum. Cok buyuk sikinti bekliyor seneye bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Papaz pilav yerken,gotune domdom kurşunu yemiş abi.fb de o misal haniHepiniz kafayı yemişsiniz.
3 kupalı hamza sezonuna girdik hocam ne sıkıntısı Allah askinaBu sene patlayacağız galiba. Bizimkilerin ilgilendiği topculara bakiyorum bir de digerlerinin ilgilendiklerine bakıyorum. Cok buyuk sikinti bekliyor seneye bizi.
35 isterlerse tepkimiz şu olmalı:20-25 sudan ucuz. Buyuk ihtimalle kolpa bu rakamlar. 35den asagisina vermezler
Bu yönetim okadar guven vermiyorki ilk gelen iyi alternatifi hele uygun maliyetse ister istemez alinsin derim tabikiNiye kapanıyor abi ya
O kadar keskin konuşuyorsunuzki cidden anlayamıyorum.
20-25i ona vereceğime diğer ihtimalleri niye değerlendirmeyeyim, hele hocanın istediği adam Can yani belli.
Nokta atışı transferler yapmadığımız sürece bizim takımı güçlendirmek zor, rotasyonu geliştiririz en fazla.
Serginho sana her sezon önceki klasik sorumu sorayım:3 kupalı hamza sezonuna girdik hocam ne sıkıntısı Allah askina
İstiyoruzzzzparaguaylı emre mor'u istemekten vazgeçelim
Şampiyon GalatasaraySerginho sana her sezon önceki klasik sorumu sorayım:
Yıldızlar ne söylüyor bu sezon için?
Allah'tan Dursun bile; 18'e alıp, CL'de dahi ciddi katkı aldığı, Brezilya milli takımına kadar yükselen, en az 40 milyonluk topçu haline gelen Sara'yı satıp da yıldız almam gerek diyecek bir başkan değil, Dursun bile çok şükürki öyle bir başkan değil.Bu yönetim okadar guven vermiyorki ilk gelen iyi alternatifi hele uygun maliyetse ister istemez alinsin derim tabiki
Hele cana söylendigi gibi 60, hadi 60 olmasin 45-50 istiyorlarsa 20-25 denen encisoyu secerim herturlu(o fiyata inanmasam da)
Rotasyon genislemeli herturlu, gecen sezon rotasyonsuzluk yuzunden ligi veriyorduk. Rotasyonun enciso gibi topcular olursa her turlu sampiyon olursun ligde. Tabi okan artik kulubeyi daha iyi kullanmali
Kadroyu guclendirmek istiyorsak icardi sara hatta leminadan cikmaliyiz yerlerine "yildiz" almaliyiz
Fbnin belasını bulduğu bir rüya görürsen özelden yazmanı rica ediyorum.Şampiyon Galatasaray
Aslinda Astrolojinin önünde şeyler var ama yazamam
Adım cinci sergene çıkar
Benim takımlarla telepatik bağım var abi
Fbnin başına felaket gelecekse görüyorum ruyamda
Gs şampiyon olacaksa direkt görüyorum vs
O zaman da sizin bu transfer konuşmalarınız hepsi boş.sadace sürecin parçası oluyor
Bu aralar biseyler gördüm ama bakalimFbnin belasını bulduğu bir rüya görürsen özelden yazmanı rica ediyorum.