Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    174
  • Bu anket kapanacak: .

Osimhen seviyesi oyuncunun karşılığı işte kendisi olur ama ben o paraları 32 yaşına giren 2 yıl belki maks 3 yıl yararlanabileceğin ve dönüşü olmayacak birine vermem.

Astrolojik acidan yakın olanlar

Franculino
Parmolenko
Diao

Brahim Diaz- temmuz sonu

Can Uzun -7 Agustos civarı netleşir
Şimdi şu şu tarihlerde elektronik eşya almayın falan diyorya astrologlar Serginho;
Aynı mantıkla o tarihlerde transfer yapmamak da doğru olur mu?

Normalde aklı burada olmayan bir Davinson'un gitmesine okeyim 30 milyon veya ona yakın bir paraya. Lakin biz yerine kimi alacağız? Kevin Danso, Baidoo ise ve maliyetleri de mantıklı ise olabilir ama VDJ yada kendisinden daha pahalı olacak ve çift haneli maaş isteyen düşüşteki KMJ ise kalsın daha iyi.

analiz manaliz bazen her seyi bi kenara koyarsin, formaya yakistirdigin adamlar olur

brahim diaz iste bunlardan birisi kardesim, bu adam gelse sov yapar hissiyati yok mu sizde de?

can uzun icin bu hissiyat bende olusmadi allah var bu ubugucugu mudur nedir ondan da olmadi

Avrupa’nın en iyi santraforlaeından birine sahipsin bu adamın arkasına da en iyi 10 numaralardan birini koymalısın odegard olmo veya diaz bu üçlüden biri muhakkak alınmalı

Fransa'ya gidiyormuş uçak. Yine bildi bu hesap. Yalnız Enciso ile ilgili dişe dokunur bir şey yazmadı ve dün ilk kez Enciso'nun adı çıktığında Okan hoca net Can'ı istiyor dedi.

Enciso, Can transferi için yem olabilir
Lesley Fransa'dadır belki. Enciso'nun kulübü ile de görüşür tabi gitmişken eğer listede üst sıralarda ise.

kanat yedegi muhabbetini niye kkimse konusmuyor? sezona 3 kanatla mi girecegiz? sallai kanat oynayamaz artk asla olmuyor

Şimdi şu şu tarihlerde elektronik eşya almayın falan diyorya astrologlar Serginho;
Aynı mantıkla o tarihlerde transfer yapmamak da doğru olur mu?
Ben ona çok takılmıyorum abi

Andre Ayewin geldiği gün özel etkiler vardi mesela? Ne oldu peki?

Bizim lesley ve diğer ilgilendigimiz topcular 2004 doğumlu ve hepsinin bu sene yaşadığı yer değişiyor transfer nedeniyle....

Ama mesela 14 temmuzdaki yeniay merkur retrolu ve fbyi iyi etkilemiyor.28inde dolunay mesela...Belki 2 maçta da sicacaklar

Transferde sıkıntı ,eleştiri.avrupa maclarinda hayal kırıklığı verebilir

Geri
Üst Alt