Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    204
  • Bu anket kapanacak: .
valla milletçe severiz böyle slogan lafları

"bu takımın son kullanma tarihi geçti"
"oyuncuların miadı doldu"

ya duyan da 4 senedir full aynı kadroyla oyun oynuyoruz zanneder

an itibariyle;
Uğurcan (1 yıl)
Jakops (2 yıl)
Eren (1.5 yıl)
Singo (1 yıl)
Sallai (2 yıl)
Lemina (1.5 yıl)
Sara (2 yıl)
L. Sane (1 yıl)
Osimhen (2 yıl)
Yunus (2 yıl)
İlkay (1 yıl)
Nhaga (6 ay)

takımın gediklisi diyebileceklerimiz

Sanchez (3 yıl)
Kaan (3.5 yıl)
Apokerim (4 yıl)
Torreira (4 yıl)
Barış Alper (4 yıl)
İcardi (4 yıl) - zaten gidiyor

Olm bu mu eski takım yani ?
Nedim abi

geçen sene beklenin biraz uzağında kalmış olabilir ama ciddi düşüşte olduğuna katılmıyorum. Bize çoğu maçta ciddi katkı verdi. Derbilerde ağırlığını koydu.
Fb maçı dışında iyi derbisi yok

Avrupada ajax maçındaki ortası hariç fark yaratabildiği tek an yoktu, en önemli 3 galibiyetimizde de yedekti ya da oynamadı zaten

Ali Naci Küçük: "Manchester United, Galatasaray için Bruno Fernandes'in fiyatını 40 milyon euro'ya kadar düşürdü"

Cehennem korkusu yok bunun.
Sene 2013 ben daha bebeyim

Herif twit attı bomba haber diye

Bi baktım 8 milyona amrabat almışız

Onun da parasına laf ettiler ama herif şampiyonlar liginde iyi oynadı yav.asistler vs

Hersey transfer olsaydi Slot acik ara sampiyon olmus takima 500 milyon harcatip ilk devreden havlu atmazdi..
Gelen transferin uyumu kalanlarin o basari doygunlugunu tolare etmesi vs tonla etken var..
Bizim icin en temel sikinti 4 yillik sampiyonluk surecinde gitgide daha kotu futbol oynamamiz.. Gunun sonunda Osimhene bagli bir ekip olup ciktik
Hüsnü abi elinde Osimen varsa ona bağımlı olman doğal değil mi

Can gelirse elimizde patlar maalesef aynı topçu Juventus'a gitse belki Kenan Yıldız misali olur da buraya gelen gurbetçi topçunun hele 40-50 milyona alınıp ben başarılı olma ihtimalini %5 filan görüyorum o yüzden en makul seçenek Brahim Diaz gibi kağıt üstünde, Bruno o yaşta o bonservis verilmez, Diaz'ı alsan hem performans hem bonservis geri dönüşü olabilir

icardi avatarlı bi bot kitlesi var şuan twitterda her transfer altına gidip morutan cicaldau minvalinde şeyler yazıyorlar ilginc bi saldırı biçimi!

Fb maçı dışında iyi derbisi yok

Avrupada ajax maçındaki ortası hariç fark yaratabildiği tek an yoktu, en önemli 3 galibiyetimizde de yedekti ya da oynamadı zaten

Aynı şekilde düşünüyorum. Geçen sene süperstar olarak geldiği için taraftarın gözüne pek takılmadı ama takımdan göndermemiz gereken ilk isim. Dünya Kupasında da bence hiç iyi değildi.

O tecrübede bir oyuncu için inanılmaz hatalar yapıyor, özellikle defansta. Bizim ceza sahamızda adamlara bu sene en az 5 assist yapmıştır da adamlar değerlendiremedi. Hücumda ise topu soldan alıp içeri kat etmeye çalıştığında 10 seferden 2sinde başarılı, diğerlerinde başarısız oluyor. Asla topu çizgiye yanaştırıp sürmüyor, belki de süremiyor. Kadrolarda gördükçe ümidim azalıyor, umarım yerine ya da arkasına en az CL kalitesinde bir kanat gelir bu sene. Yoksa Barışın da formsuz olduğu dönemlerde maç başı 50 top kaybıyla oynarız.

Tielemansi 41e alip kariyer sezonunu oynayan Brunoyu 40a verecekler ve bunu da ali naci öğrenecek :haha:

Geri
Üst Alt