- 1 Mayıs 2018
- 57.524
- 48.296
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13. Olma sezonu gelmiştir
Leao yerine baskasini koy lutfen. Savunmaya yardimi sifir. Dunya Kupasi'nda rezil oynadi o acidan. Topu kaybedince, eli belinde geziyor.
E yasaklasaniza, kardesimDiaz gelmeyecek yahu BCT bu sezon Aral Şimşek haberiyle zaten belli etti kendini. Ciddiye almaya değmez, üzülürsünüz sonra diyim.
Efendim?Diaz gelmeyecek yahu BCT bu sezon Aral Şimşek haberiyle zaten belli etti kendini. Ciddiye almaya değmez, üzülürsünüz sonra diyim.
Bu da şehir efsanesi taaaa hagi'nin sergenin alex'in zamanından beri bunu söyleyip duruyorlar.taktiniz 10 numaraya. modern futbolda 10 numara diye bisey kalmadi.
AlacagizDiaz gelmeyecek yahu BCT bu sezon Aral Şimşek haberiyle zaten belli etti kendini. Ciddiye almaya değmez, üzülürsünüz sonra diyim.
taktiniz 10 numaraya. modern futbolda 10 numara diye bisey kalmadi.
bu sefer bende öyle hissediyorum diaz sanki olaakmış gibi hissiyatımAlacagiz
4-3-3 oynatan hoca lazimmodern futbol diye bişey mi kaldı
iyi 10 numarası olan takım maçı kazanıor işte
Bunlar anlamaz hocam gider Olise çöpünü alırlarBruno Fernandes akil isi degil ya madem verecek o kadar paramiz var Brahim Diazi zorlayalim dibine kadar
Nedim'lerin yarısı vurduruyo zatenNedim nereye kayboldu lan son 20 mesajını oku kendini sorgula dedim gidip bir yerde vurdurmasın.