Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    123
  • Bu anket kapanacak: .
Hiçbirinden bize olmaZ. Kendini ıspatlamış topçu lazım. Neyse parası verilebilecek

Icardi kalirsa @Uğur İz

AVlO5.gif

Galatasaray, Davinson Sanchez’i kadroda tutma kararı aldı. Como'nun teklifi de fazlasıyla düşüktü. (İlhan Tüysüz)

Heriflerin posası cıkmış hala sözleşme imzalamaya calısıyoruz

hic bi mantık leminanın sözleşme uzatılmasını açıklayamaz yav

performansı calkantılı sakatlık problemi var yaşı yüksek

İcardiye deginmiyorum bile adam futbolu bırakmış hayatı sürekli kaos

Icardi'yi biliyoruz zaten futbolu aklinda bitirmis herif en azindan on planda olmadigini net olarak gosteriyor da.

Asil Lemina nereye gidiyor belli mi? Herhalde bizimle kalmaz bu saatten sonra herkes takima gelmis (milli oyuncular haric) , bu da hala tatil yapiyor storylara baktigimda. Gelmesin bu da bence en azindan bir yabanci kontenjanimiz daha olur.

Kendisini sevsem de yasi da geliyor, fizik olarak zaten sorunluydu, madem simdi gelmiyor gidip Temmuz sonu hic gelmesin zaten.

Neyse bosverin bu mesajimi, simdi baktim da Sami Yen kaliyor tweeti atmisti o geldi aklima, ama herif ortalikta yok;

Şişman ve iş ahlakı noksan olan icardi denen eyt ile sözleşme imzalayan yönetime sövmemek çok zor.Insallah öyle bir hata yapmaz bu dursun

Okan Buruk, gelecek sezon Abdülkerim Bardakcı'ya rakip olarak Mario Lemina'yı düşünüyor. (Ali Naci Küçük)

Galatasaray taraftarı kendisi için arması için oynayan futbolcuyu baş tacı eder, bağrına basar. Ancak zarar vermeye başlarsa bu sevgi nefrete dönüşür. Icardi kalırsa bunu test edecek bu sene. 1 yönetim hatası daha

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musleranın en en kötü olduğu durumda taraftarda küfürler başladığı sezonun sonunda yine sözleşme uzatmak için teklif yapmıştı dursun özbek.Hoca ağzını açıp birşey diyemiyorsa kendi bilir.

MilanNews, Ruben Amorim'e Leao'nun geleceğiyle ilgili kendisine yöneltilen soru üzerine hakkında ilk basın toplantısında söylediklerini hatırlatıyor: "Leao Dünya Kupası'nda çok iyi oynadı ancak genel olarak tüm takımdan memnunum." Bu ne demek? > Az ve öz, ölçülü, neredeyse mesafeli ifadeler.

Leao iyiydi, evet; ancak mesele kişisel bir boyuta taşınmıyor. Zira bir teknik direktör, sembolik bir oyuncunun geleceği hakkında açıkça konuşmaktan kaçındığında, verdiği mesaj genellikle cevabın kendisinden çok daha güçlü olur.

Rafael Leao'nun Milan'daki geleceği doğal bir sona ermiş gibi görünüyor. Bu durum, illa ki bir kopuş ya da saygısızlık nedeniyle değil; sadece bazı hikayelerin belli bir noktada gelişimini tamamlaması ve bunun her iki taraf için de en iyisi olmasıyla ilgili.

Amorim’in tanıtım toplantısındaki açıklamaları, tam da neredeyse hiçbir şey söylememesine rağmen aslında çok şey ele vermesi bakımından ilginç. Portekizli teknik direktör; Samuel Chukwueze, Christian Pulisic, Luka Modric ve diğerlerinin üstleneceği rollere özellikle değindi ancak Leao hakkında hiçbir ipucu vermedi.
Leao, daha önce kamuoyuna yaptığı ayrılık açıklamalarından geri adım atmış gibi görünse de, belki de henüz nereye gideceğine karar vermemiştir. Yine de hakim olan kanı, kulüp ve Amorim'in, artık onun için yoluna başka bir yerde devam etme vaktinin geldiği konusunda çoktan mutabık kaldıkları yönünde.

1783699104539.webp

Amed Sportif Faaliyetler, CSKA Sofia forması giyen 27 yaşındaki Lumbardh Dellova ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Icardi ile sözlesme uzatan vatan hainidir. Yeter artik. Uzatmak isteyen kalmak isteyen ilk antremana katilirdi

Galatasaray, Lesley Ugochukwu hariç bir orta saha daha bakıyor. (Burhan Can Terzi)

Okan Buruk: "Lesley Ugochukwu transferinde bizi en etkileyen kısım; hem özellikleri hem de 2004lü olmasına rağmen Premier Lig'de yüksek maç sayısına ulaşması bizim için önemli kriterdi. Biz izleyerek yönetime sunduk."

Okan Buruk: “Lesley Ugochukwu ismi, ben ve Emre Utkucan tarafından belirlendi.”

(Burhan Can Terzi)

ugochukwu hakkındaki yorumlara bakıyorum.
yavaş diyenler var, hızlı diyenler var
nasıl bir adam bu abi

Geri
Üst Alt