#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Bu anket kapanacak: .
bence icardi kalmaz da orta sahamız çok içime sinmiyor bu haliyle
torreira'nın performansı eski seviyesine yükselmezse acı çekeriz.
ben bir yenileme bekliyordum. bir tane baba gelir diyordum.
U23 kanat 1 net 10 numara u23 yedek forvet. Veled dalin amin.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pür Salihim ne pahasına olursa olsun dediğin için soruyorum: gitmeleri için gerekirse her şeyimizi verelim mi diyorsun 👀😍
135630_full.webp

Gençliğimizi verdik yetmez mi azizim vermeye meyillim 👀😍

Lemina'yı saymasından hareketle kontrat yenilendi sayarsak nicelik anlamında dediği doğru... Sonuçta bu saydıklarının hepsi gerçekten var... Lesley ile birlikte 7 isim oldular mı oldular.... Başka üst düzey bir orta saha daha alınması için cidden 1-2 tanesiyle vedalaşmak gerekir... Aslında eski senelerdeki çok kısıtlı orta saha rotasyonumuza rağmen orta saha transferi yapmamaktaki direncini hatırlayınca Lesley'i aldırmasına bile şükür... İnşallah iyi çıkar da oraya ciddi bir ekleme yapmış oluruz... Hatırlayın yani Lesley yokken, sakatlar da bir sürüyken Nhaga'yı taraftarın ısrarı üzerinde nazla niyazla aldık, onu da oynatmadı... Yazın da İlkay gelmeden önce bile orta sahamızda çok adam var diyordu yanlış hatırlamıyorsam... Hatta hatta aşırı dar orta saha rotasyonuna rağmen Lemina'yı zorla aldırdık 3 kuruşa...

Ha tabi nitelik olarak başka hikaye... İlkay'ı orta saha mı saymak lazım yoksa 30dk'lık bir 10 numara opsiyonu mu saymak lazım, Lemina'yı artık stoper rotasyonunda mı saymak lazım, Kaan'ı da zaten artık gerçek bir opsiyon değil, biraz takım içi abilik liderlik ve biraz da öyle son çare bir ihtimal olarak görmek mi lazım gibi soru işaretleriyle fiilen o rotasyonun daraldığı ve 7'den 4'e indiği doğru... Nhaga da hayli genç ve ben geçen sene ışık görsem de hoca çok da aşırı niyetli değil oynatmaya gibi duruyor hala... Bence düşmemek lazım ama hoca gözünden onu da düşersen elde kaldı 3 adam... Torreira-Lesley-Sara... Bunların ikisi de tartışmalı veya düşüşte, biri de yeni transfer olarak soru işareti ve nispeten genç de sayılır... Yine de buraya ekleme yapmak için birilerinin ayrılması şart gibi ve öyle FM gibi kadro dışısın deyip geçilemiyor işte gerçek hayatta...

Kimle ayrılmalı? Burada performans açısından bakarsak en lüzumsuz oyuncu (eğer düzgün bir 10 no alınırsa) İlkay aslında ama onun dışında kim ayrılabilir diye düşününce de aslında kötü oyuncu olmamasına rağmen eğer düzgün bir çift yönlü merkez orta saha gelecekse sanki en ayrılınması mantıklı oyuncu Sara... Bizim sistemde 10 numara oynasa skor katkısı (G+A) duran toplar dışında sınırlı kalıyor, ki aslında onun dışında da kötü oynuyor o mevkide... Daha önemlisi 8 no'ya koyunca biraz hızlı geçiş oynayabilen, biraz dişli bir rakip olunca da bizim sisteme tam oturmuyor... Daha dengeli bir oyun oynasak iyi bir 8 numara olur ama biz genelde önde kalabalık pres, bekleri ileri çıkaran, stoperleri bile ileri çıkaran, merkezdekilerden biri bile gayet önde basan bir sistemle oynadığımız için prese göndersek presi zayıf kalıyor, geride bıraksak hafif ağır ve yumuşak kalıyor... Hiçbir role oturmuyor... O yüzden eğer Ederson veya başkası artık kimse ama çift yönlü tempolu, oyun da iyi kuran komple bir 8 no gelecekse sanki Sara'yla gelir de elde ederek vedalaşmalı...

bence icardi kalmaz da orta sahamız çok içime sinmiyor bu haliyle
torreira'nın performansı eski seviyesine yükselmezse acı çekeriz.
ben bir yenileme bekliyordum. bir tane baba gelir diyordum.

sanki sara giderse o olacak

ha sara kalıyorsa ben olsam canı solda düşünüp 10 numaraya baba alırım

ya 8 ya da 10a üst düzey bir oyuncu lazım

Okan Buruk: Ben teknik ekibimden memnunum... Ama her şey geliştirilmeli. Bu sene teknik ekibim için de düşüncelerimiz var, bu gelişimi göstermeliyiz, maç sayısı artıyor, oyuncu kalitesi artıyor, teknik ekibimizi de bu noktada birkaç yeni isim katabiliriz. (soru üzerine) Mertens tabii ki bir antrenör değil ama ben kendisinin hep teknik heyette, hem kadro içerisinde bizimle sürekli olmasını çok istiyorum.
1 duran top, 1 taç antrenörü katılacak deniyordu acaba katıldılar mı yoksa Avusturya kampında mı katılacaklar? Yada geçmişteki gibi bazı antrenmanlara gelecekler ama kulübün çalışanı olmayacaklar mı?. Yine Mertens de olursa İdari menajer yada idari menajer yardımcısı olacak sanırım o ligler başladıktan ve milli aradan sonra olacak deniyordu sanki.

lemina ve ugochukwu ile 9+2 oluyoruz
10 numara + u23 kanat + u23 forvet ile 10+4'ü doldurup defteri kapatırız gibi geliyor
tabi can uzun gelirse bir kontenjan açık kalacağı için işler değişebilir

sanki sara giderse o olacak

ha sara kalıyorsa ben olsam canı solda düşünüp 10 numaraya baba alırım

ya 8 ya da 10a üst düzey bir oyuncu lazım
ben sezon bitince torreira'yı değiştiririz diyordum ama o hiç gündeme gelmedi.
pres oyunu için çok kritik öneme sahip. ama pres özelliği düşmeye başlayınca o kadar da değerli durmuyor sahada oyun stili gereği. şu an 2022 torreira'nın takıma gelmesini çok isterdim. muazzam olurdu. ama 2026 torreira'dan çok emin değilim.
pres gücümüz azalırsa ki sezonun 1-2 ayında yapamıyorduk hocanın başka bir şey üretmesi gerekecek.

bu seneki planlama açıkçası kafamı çok karıştırıyor

alınan isimlerden öte yerli yerine oyuncu alınmayacak gibi hissediyorum

çorba olabilir takım

İcardi = conor mcgregor güncel mental ve fizik durumları diretmeye gerek yok

Hoca hucuma 3 derken 10 numarayi orta sahadan saymamistir umarim saniyorum saymadı.

Geri
Üst Alt