Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zmn eyub e kiralarizmostafa mohammed diyorlar daha cok
Kim bugeçen sene 22 maçta 14 gol 15 asist yapmış nasıl bir hayvanatlıktır bu .Bazıları var ve hep aynı kişiler genç alınır boklarlar yıldız alınır kronik yaşlı derler.
alper admin başından beri ponoyu çok istiyordu ona güveniyorum pono faydalı olacaktırEspi yada Ponomarenko lütfen
pono istatistlikKim bu
İkisinden birine razıyım, şu Espi hakkındaki yorumlar ve videoları da izleyince o da hoşuma gitti yani böyle birini alalım da gidip kafadan sakat Duran gibi tiplerle boşuna zaman harcamayalım.alper admin başından beri ponoyu çok istiyordu ona güveniyorum pono faydalı olacaktır
İstediklerin alınıyor bakalım ne olacakEspi yada Ponomarenko lütfen
O kadar asisti yokpono istatistlik
sinan engin'in bu iyi topcudur dedigi adam ponomerenko muydu?pono istatistlik
Kahvekonyak yazdıysa bu iş tamamdır camiamıza hayırlı olsun
Daha listedeki isimlerin hepsi bitmedi, Diaz ve Enciso da lazım en azından bir tanesi alınmalı.İstediklerin alınıyor bakalım ne olacak
herif yarim devre oynamis ilk profesyonel deneyimi ve gol krali olmusgeçen sene 22 maçta 14 gol 15 asist yapmış nasıl bir hayvanatlıktır bu .Bazıları var ve hep aynı kişiler genç alınır boklarlar yıldız alınır kronik yaşlı derler.
Banada Bruno+Diaz+Can+Valvarde+ sağ bek+ stoper+ orta saha lütfenİstediklerin alınıyor bakalım ne olacak
Can uzundur o benim gözümde. Türk diye frankfurt diye kücük görmeyin vallabisey diyim mi
ne lesley ne pono beni cok heyecanlandirmiyor.
eyvallah genc ve potansiyelli takviyeler ama bir tane de bomba transfer istiyorum be.