Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.117
- 2.821
- 2.088
Transferde acele etmemek dogru. 10 numarayi 2030-2031 sezonu basina kadar cozebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafasını öne eğip saçma sapan hareketler yapiyor , inşallah almak gibi bir hata yapmayiz. On numara ise de beğenmiyorum, sağ kanat ise de beğenmiyorum.Bal yapmayan arı gereksiz hypelanıyor. Olcan Adın tarzı bir tipi var. Ne sürati var ne kıvraklığı. Neyini beğenip abartıyorlar hiç anlamadığım topçulardan birisi. Ziyech falan bundan iyiydi
Yok yav 10 numarada da begenmiyorum , 10 numarada hafif kıvrak ara paslar atmayı seven şutör bir 10 numara istiyorum Lincoln / Sneijder gibiAdam çoğunlukla on numara pozisyonunda oynamış. Osi'nin arkasında estirir.
Manutd bruno yu niye satsin, bruno niye gitsinBruno fernandes'e 40 verirsek, dünya transfer tarihine geçeriz, o yaşta o bonservis ronaldo var sadece heralde.
bana mı soruyonYarin derken bugün mü?

Haber kaynaklari yok ki yonetim bunlara birsey derse onu soyluyorlar İtalyan medyasi mesela kuluplerden de menajerlerden de bilgi aliyorlar.Kaya Temel, Emre Kaplan, Yakup Çınar, Nevzat Dindar, Ali Naci Küçük isimli arkadaşlar tahminen kaç tl maaş alıyorlardır? 16 yaşındaki çocuklar bile bunlardan daha iyi araştırma yapıp tahminlerde bulunuyor Twitter'da. Bunlar dakika başı oturma organlarından nasıl böyle haber üretip tutturamıyorlar. Bunların patronları vs yok mu hiç hadi kendileri utanmıyor parayı veren kurumları utansın bari a