Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    244
  • Bu anket kapanacak: .
yakup
nevzat
burhan
ali naci

içimizdeki irlandalı bunlar

Ligin başlamasına 1 aydan az kalmış maşallah herkes tatilde hala

Bu takım ne zaman tam kadro toplanacak ? Daha Lemina ve İcardinin durumu bile belli değil bu kadar amatör bir yönetim olamaz

Bal yapmayan arı gereksiz hypelanıyor. Olcan Adın tarzı bir tipi var. Ne sürati var ne kıvraklığı. Neyini beğenip abartıyorlar hiç anlamadığım topçulardan birisi. Ziyech falan bundan iyiydi
Kafasını öne eğip saçma sapan hareketler yapiyor , inşallah almak gibi bir hata yapmayiz. On numara ise de beğenmiyorum, sağ kanat ise de beğenmiyorum.

Siyahi sprinter bi kanat forvet şart.
Bu takıma garry rodrigues tarzı bi kanat şart oğlu şarttttt

Bruno fernandes'e 40 verirsek, dünya transfer tarihine geçeriz, o yaşta o bonservis ronaldo var sadece heralde.

Kaya Temel, Emre Kaplan, Yakup Çınar, Nevzat Dindar, Ali Naci Küçük isimli arkadaşlar tahminen kaç tl maaş alıyorlardır? 16 yaşındaki çocuklar bile bunlardan daha iyi araştırma yapıp tahminlerde bulunuyor Twitter'da. Bunlar dakika başı oturma organlarından nasıl böyle haber üretip tutturamıyorlar. Bunların patronları vs yok mu hiç hadi kendileri utanmıyor parayı veren kurumları utansın bari a
Haber kaynaklari yok ki yonetim bunlara birsey derse onu soyluyorlar İtalyan medyasi mesela kuluplerden de menajerlerden de bilgi aliyorlar.

Geri
Üst Alt