Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.471
- 5.601
- 1.958
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende et sana @Veli Baltacı ozel bir resim gondermis olabilir ama acarken uzaktan izle.Bende kontrol edeyim mi dostum
Şikecilerin salça olduğuna adım gibi eminim ama çocuk bizden olduğundan reddetmiştir hocam. Çünkü bu yabancı sınırı saçmalığında Can Uzun gibi birine gitmemeleri imkansız bana kalırsa.Can Uzun'u kaptirirsak depresyona girerim
Müller'de bitiricilik ve pozisyon bilgisi elit seviyedeydi. Calim teknik dribling sut bile yoktu. Can Müllere göre daha teknik ama bitiricilik ve pozisyon bilgisi konusunda henüz pek iyi bir seviyede degil. Yani Müllerin tam tersiCan Uzun'u oyun stili olarak Müller'e benzetiyorum. Müller de yıllarca forvet arkasında gösterişten uzak, yeri geldiğinde ikinci santrfor gibi oynadı. Bu çocukta da Müller hissiyatı var.
Yalnız çocuğun yaşı daha 20. Kalite olarak çok bir eksisi yok bana göre. Can'da şut da var, uzaktan sağlam döşüyor. Müller'de de o yoktu mesela. Bizde de uzaktan şutla gol yapacak adam sıkıntısı var. Mertens ve Ziyech gittiğinden beri hasret kaldık. Ara sıra Torreira atmasa hepten unutacaktık.Müller'de bitiricilik ve pozisyon bilgisi elit seviyedeydi. Calim teknik dribling sut bile yoktu. Can Müllere göre daha teknik ama bitiricilik ve pozisyon bilgisi konusunda henüz pek iyi bir seviyede degil. Yani Müllerin tam tersi
Hiçbir zamanda bitmeyecek. Zaten devlet, tff tüm zengin işadamları arkalarında, bir tökezlememize bakar durumların terse dönmesi. O yüzden biz her zaman en iyisini yapmaya çalışalım, rehavete girmek yasak olmalı bizeHeriflerin 10 senedir başarısı yok nasıl bir para aklamadır bu bitmedi hala transfer yapabiliyorlar bu kadar borçla.
Nasip olursa gün icerisindeToplantı kaçta yapılacak
Bu arada Nürnbergin %10 olasi bir satistan bonservis payi var. 50 ye alirsak eger Frankfurtun kasasina net 37,5 fln girecek. O yüzden o konusulan rakamlar büyük hayal maalesef.
Nasip olursa gün icerisinde
Olmazsa yarin