#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Bu anket kapanacak: .
#DursunElFreninİndir, #DursunAyağınıFrendenÇek, #DursunGazaBas

jughead jones step on it GIF by Archie Comics
Break Down Strange Music GIF by Wrekonize
Fast GIF

Lemina yerine Danilo var 25m euro
25 m euro verip çat diye 11e koyabileceğinden eminsen al. O adam 6 no mu ondan bile emin değilim, 8 gibiydi daha çok.

Lemina’nın bu seneki rolü her türlü rotasyon olacak, yine önemli maçlarda rol alıp oyunu tutsun kafi.

25 m euro verip çat diye 11e koyabileceğinden eminsen al. O adam 6 no mu ondan bile emin değilim, 8 gibiydi daha çok.

Lemina’nın bu seneki rolü her türlü rotasyon olacak, yine önemli maçlarda rol alıp oyunu tutsun kafi.
Bence Lemina kalabilir sorun yok, ama iyi 10 numara gelmezse bu sene takım elimizde kalacak belli

sonumuz boyle olmasaydi guzel olurdu ama yapacak birsey yok Mauro kardes , senin antiproffesiyonelligin ve baskanin vasifzligi durumu buraya getirdi.

Sezon biter bitmez icardi ilkay günay kaan vs malzemeci kadar katkı veremeyecek adamları direkt gönderecektin. Daha dervişoğlu jelert filan saymıyorum bile bunları takım içine alıp kamp yapmak bile talakıma hakaret gerekirse ayrı çalıştıracaksın şöyle insanca profesyonel bir şekilde yönetilmeyi görsek dişimizi kırarız. Mahalle muhtarlığı böyle yönetilmiyor

1 ay önce olması gereken şimdi oluyor. Dursun Özbek istediğini aldı bu süreçten bence. İcardi'yi gönderen başkan olmadı kendince. Artık kimse istemedi, İcardi de o kadar beklememize rağmen cevap vermedi diyecek. Onun dışında böyle zaman da kazandır. Herhalde bu gece yada yarın gelmesine karar verilen, bitmeye yakın u23 santrafor da piyasaya çıkar.

Kendisini en çok destekleyenlerden biriydim şu forumda ama, gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrattı beni sezon bittiğinden beri sergilediği davranışlar.
Sen takımın kaptanıysan ve sana sezon biter bitmez sözleşme teklif edildiyse, kusura bakma ama bu kadar uzatmayacaksın süreci. İmzalıyorsan imzalayacaksın, imzalamıyorsan imzalamıyorum diyeceksin.

Aksi takdirde, niyetin öyle olmasa bile, insanlar da çıkar "tatili uzatmak için böyle yapıyor" der. Seni el üstünde tutan taraftarla tüm ilişkilerini kendi ellerinle bu hale getirirsin ondan sonra.

Galatasaray kimsenin oyuncağı değildir. Bu saatten sonra sözleşme imzalansa ne olacak ki? 1 ay sonra sezon başlıyor. 20-25 günlük kampla sezona hazır hale mi gelecek? Hayır.

Üstelik fiziksel anlamda kampa en ihtiyacı olan adam kendisiyken...

Ulan Dursun! GS yüzyılını başlatan adamın sürecini o kadar kötü yönettin ki adama çoğu taraftar cephe aldı. Antalya maçında noktayı koyacaktın. Yeminle nefret ettik be senden!

Bence Lemina kalabilir sorun yok, ama iyi 10 numara gelmezse bu sene takım elimizde kalacak belli
Ama’sı fakat’ı olmayan yegane transfer noktası orası ve çoktan çözülmüş olmalıydı.

Saibari mesela DK hiç başlamadan, oyuncu PR yapmadan ikna edilip getirilmeliydi.

Geri
Üst Alt