#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Kimdi 4m euro maas alacak diyen? Hemen yasaklilar listesine hemen hemennn

Şikebahçe Markt sitesinde davinson 15e satılacak singo aş stoper oynayacak diyen adam inşallah kolpacıdır. Singo dan stoper olmayacağını 3 yaşındaki bebeler bile biliyor.

2.6 bu sene için sanırım burnley de aldığı brüt maaşı biz karşılayacağız totalde 30 milyon Euro’yu verdikten sonra 4-5 milyon maaşta bağlar bu yönetim

Adamlar keriz değil zorunlu satınalma olmadan vermezdi. O şarta bağlı opsiyon nasıl devreye girecek göreceğiz
Maç sayısına göre zorunlu olsa zorunlu yazılıyor zaten adamlar keriz değil bencede
Ama oyuncu zaten iyi oyuncu değil bizim zaniolo verdiğimiz gibi gözden çıkarılmış belki alırlar diye veriyorlar çok maç oynayacağını düşünmüyorum
Lemina sağlamsa oynar

sara'nın şişman çıktığı tek fotoğraf konuşuluyor da zayıf göründüğü diğer bütün fotoğraflar niye dikkate alınmıyor

Amaç sevmediğiniz adama sallamak için sebep uydurmak mı yoksa
Herifin beli yandan fışkırıyordu yav, konuya da atmıştım.

40 yaşındaki ronaldo sporcu hayatına dikkat edip ona göre yaşıyor bizim eleman ağzına sokabilecek bir şeyin olduğu her yerde tıkınırken yakalanıyor.

Maç sayısına göre zorunlu olsa zorunlu yazılıyor zaten adamlar keriz değil bencede
Ama oyuncu zaten iyi oyuncu değil bizim zaniolo verdiğimiz gibi gözden çıkarılmış belki alırlar diye veriyorlar çok maç oynayacağını düşünmüyorum
Lemina sağlamsa oynar
Sallamanın da bir adabı falan var zannımca

bu lesley e verdiğimiz maaş burnleydekiyle aynı nasıl olmuş bu iş
Çünkü adam kiralık geldi ondan. Seneye zorunlu satın alma opsiyonu devreye girip bonservisini alınca adamla yeniden sözleşme yapacağız büyük ihtimal O zaman maaşı 3,5-4'ten aşağı olmaz

Geri
Üst Alt