- 1 Mayıs 2018
- 57.617
- 48.401
- 3.873
Dursun Özbek maliyeti nedeniyle Foden'a onay vermedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bütün muhabirler diaz diyoAga ne musiala sı ya ciddi ciddi tartışılıyor mu?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke be. Şahane olur BrahimAbi bütün muhabirler diaz diyo
Millet başka bisey konusuyo uydurmasyon
Nevzat bile teknk heyet çok istiyor dedi
Serhan Türk bile diaz için ugrasilyo dedi
Aga ne musiala sı ya ciddi ciddi tartışılıyor mu?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla abi bilgisi varsa yazsın ihtiyacımız var böyle şeylereBu kahvekonyak harbi birseyler biliyor mu yaw ? Takip edemedim de gundemi Ugochukwunun imzayi attigini 1-2 saate resmen duyurulacagini yazmis akabinde transfer aciklandi .. Baskalari da yazmis miydi bunu ?
Ponomorenko ve Can'in da 1 haftaya bitecegini dusunuyormus bakalim merakla bekliyorum kolpa mi cikacak .. 10 no icin de sanki Can'dan bagimsiz bir superstar bakildigini yazmis
Mecbursun bulacaksın 23 yaşında daha çok maç oynamış stresi kaldıran başka adam bulacaksınDav- Sallai- Singo - Jakobs - Lemina- Tor.- Sane - Osi - Sara ..
1 hakkimiz var zaten bana kalsa tecrubeli 10 no alinsin oncelikle ..Hafi Can'la falan idare ettik diyekim davinson ve aponun bu kadar sallantida oldugu durumda kesinlkle net bir stopere harcamak lazim kontenjani Forvet ve kanat icin de +4 ten kullaniriz .
Yedek forvete tecrubeli haxir oyuncu imkansiz gibi gorunuyor su an
Valla abi bilgisi varsa yazsın ihtiyacımız var böyle şeylere
Can için söylediğini kutlu salağı bile dedi geçenlerde
Candan bağımsız 10 numara bakılıyor.real madridden 2 kişi listede dedi hatta daha sonra
İlk Ali Naci açıklamış 16.18’de twit atmış. Samiyen falan sonradan girdi.Bu kahvekonyak harbi birseyler biliyor mu yaw ? Takip edemedim de gundemi Ugochukwunun imzayi attigini 1-2 saate resmen duyurulacagini yazmis akabinde transfer aciklandi .. Baskalari da yazmis miydi bunu ?
Ponomorenko ve Can'in da 1 haftaya bitecegini dusunuyormus bakalim merakla bekliyorum kolpa mi cikacak .. 10 no icin de sanki Can'dan bagimsiz bir superstar bakildigini yazmis
Hangi sitelerde yazıyor hocam geçerli miAssane diyor İtalyanlar bakalım Romano birşey diyecek mi
Ilk matteo dedi zatenAssane diyor İtalyanlar bakalım Romano birşey diyecek mi