#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
paquetanın gectigimiz günlerde ifşası cıkmış

icardinin yerini muazzam dolduracagız

Kahveli konyak kim ilk o mu soyledi musilayi

dursun özbek

• transfer dönemi ile alakalı şimdilik son entryim olacak.

geçenlerde yaptığı avrupa'nın en iyi takımını kurmak istiyorum sözünün altı doğru aslında.

(bkz: #182971206) nisan ayında girdiğim bu entry camavinga'ydı.

yanlış hatırlamıyorsam henüz piyasada yokken (bkz: #183747574) bernardo silva için de teklif ettirdiği rakamı söylemiştim.

yine kendisinin van dijk'ı görme isteği var.

yani bu üç isme bizzat iletişime geçilmesini kendisi istemiştir. maliyetler şu bu bilmem. sonuçta biz ilgilenmiyoruz bu işlerle.

kendisinin geçmiş dönemdeki facialarını hepimiz biliyoruz. bazen ne istediğini bilmeyen birine dönüşebiliyor ki devre arasındaki transfer döneminde de lookman dahil pek çok isme veto vermişti anlaşılmasına rağmen.

velhasıl kelam nereye bağlayacağım. isteği, arzusu var ama yukarıdan mı emir gitti yoksa tekliflerin geleceğini düşünüyordu da istenilen rakamlar gelmediği için mi böyle bilmiyorum. çok fazla maliyet hesabı yapıp duruyor.

bizler işin sportif kısmını takip ediyoruz ama onca gelire rağmen de yüksek bir gideri var kulübün. artık detaylarıyla onlar biliyor yemiyor mu başka bir şey mi bilmiyorum ama maliyet kısmını çok irdikliyor.

hoca ile de singo olayından beri arası aman aman değil. bildiğim kadarıyla da kulübün gerçekten isterse ciddi bonservisleri ödeyebilecek gücü var. arkasındaki potansiyelin de farkında.

toparlayacak olursak, bu transfer dönemi diğerleri gibi eziyet olacağını düşünmüyorum. önümüzdeki hafta sonuna kadar forvet ve can konusu olumlu yönde sonuçlanacaktır.

sonra zaten ilk iş 10 numara akabinde satışlara bağlı olarak değişiklikler meydana gelecektir.

kahvekonyak
    15.07.2026 18:11

Sizin kahveci

Bir yaz bu burhancan, Ali Naci veya atadam çok feci birinden dayak yiyecek.

Şaka değil kesin yaşanacak. Şiddeti hiç tavsiye etmem ama kendi düşen ağlamaz.

Kendileri ne yapıp edip bir şekilde herkesin aklıyla alay ediyorlar. Bu sebeple kötü bir sezon sonrası bunlardan birinin tokat manyağı olacağını düşünmekteyim

Bir yaz bu burhancan, Ali Naci veya atadam çok feci birinden dayak yiyecek.

Şaka değil kesin yaşanacak. Şiddeti hiç tavsiye etmem ama kendi düşen ağlamaz.

Kendileri ne yapıp edip bir şekilde herkesin aklıyla alay ediyorlar. Bu sebeple kötü bir sezon sonrası bunlardan birinin tokat manyağı olacağını düşünmekteyim
Dursun gitsin bak bunlar nasil ortada kalacaklar

Geri
Üst Alt