Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.689
- 9.055
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga araya yerli barış ı niye sıkıştırıyorsun? Sen inandın mı sara ya 50 tane teklif olduğuna? Yahu boşver... 10 15 bandında teklif gelir mi gelmez mi belli değil. Sane için belki bonservis ödemeden birileri ister... gerisi hikaye...Menajerlerle arayı iyi tutar az koklatirsan çıkıyorlar rakibe Ostervolde nene Brown için 20 bandında teklifler geliyor sen bu adamlara teklif getiremiyorsan sen düşün
Sane bedava alındı bir şekil ücretinin bir kısmını ver gönder
Saraya elli tane teklif vardı ne oldu ?
Almakla olmuyor adam satacaksin
Barış noldu yok 50 60 konuşuluyordu
Transfer sezonu başlamadan bize geleceğini hissediyorum diye yazmıştım. Mevcutta Sara satılmadan olma ihtimali yok ama Sara satılırsa da ilk tercihim Reijnders olurdu.
Hic izlemedim ancak Okan’in oyuncudan anlamadigini dusundugumde bence de olacagi o.Bu Lesley 4 5 maca çıksın sonra oynatmazlar opsiyon dolmasın diye
Geçiniz boş transfer
Son dakika!
@Oğuzhan Sesko Lana Rhoades'in durumunu sordu!
Alabiliyorsan tabi ki Reijnders farklı klasman.Sarayi şutlayip rejinders almak lazim ederson falan boş
terbiyesiz adamSon dakika!
@Oğuzhan Sesko Lana Rhoades'in durumunu sordu!
Karsilikli olarak o opsiyon iptal edilmis. Cunku Lemina efendi maasindan memnun degilmis.Ben şunu anlamıyorum https://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/mario-lemina-galatasarayda/57160 +1 bizim elimizde zaten neden aynı maaşla uzatmıyoruz?
City den net ayrilacak sanirım herif araya girebilmek ve koparmak başarıdır bu durumda onu ve yanina , önune iyide bir 10 şart bu ikisine parayi harcasinlar işte onune gelene kiralik gidiyorlar bütcesel bir sorunda yok şuandaAlabiliyorsan tabi ki Reijnders farklı klasman.
kero ve sato iyi dediyse iyidir basanimBitiremedikten sonra istediğin kadar çabala. Oyuncuyu hiç bilmiyorum bu arada. Lakin Duran olmasındansa bence her türlü daha iyi olur.
Baska fotograf bulamadin mi naciCity den net ayrilacak sanirım herif araya girebilmek ve koparmak başarıdır bu durumda onu ve yanina , önune iyide bir 10 şart bu ikisine parayi harcasinlar işte onune gelene kiralik gidiyorlar bütcesel bir sorunda yok şuanda