- 31 Ağustos 2021
- 69.776
- 49.924
- 3.258
Tel in piyasası neden bu kadar düştü
tel tel dokulmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok konuşuyorsun, isteklerin hiç bitmiyor..Adımı Ahmet Tel Aviv olarak değiştirir misiniz???
@Veli Baltacıtel tel dokulmus
![]()
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmam o yüzden cimbomlu menajerler iyi adamların temsilciliklerini alıp yönetime önerse iyi olurMenajer önerisi hariç herhangi bi oyuncuyu takip edip görüşme yapıyor muyuz acaba?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahkam kesip, duyum muyum işlerine giriyor bazenAbi bu adama kim futboldan anlıyorsun dedi yaw. Sürekli bir şeyler sıkıyor. Oscar Gloukh’u U bilmem kaç turnuvasında izleyip burada önermiştim, İsrail ile aralar bu kadar bozuk değildi de. Sonrasında da takip etmişimdir, bize gelse 11 oynayamaz şu an. Futbolculara bakıp bakıp sıkıyor mu ne yapıyor bu yaw
Boru sesli bu arkadaşımıza ne zaman youtube'da denk gelsem kanal değiştiresim geliyor valla. Yorumlarıyla da pek bir şey anlatamıyor.Abi bu adama kim futboldan anlıyorsun dedi yaw. Sürekli bir şeyler sıkıyor. Oscar Gloukh’u U bilmem kaç turnuvasında izleyip burada önermiştim, İsrail ile aralar bu kadar bozuk değildi de. Sonrasında da takip etmişimdir, bize gelse 11 oynayamaz şu an. Futbolculara bakıp bakıp sıkıyor mu ne yapıyor bu yaw
GlokPokemon mu lan bu ne biçim isim
Nasıl adamlarsınız yabilmiyorumki forumda gördüm
1 tane tutan duyumu yok şuan kadar şimdi de 17 yaşında Afrikalı bir veledi yazmış u-23 için alacakmisiz falanAhkam kesip, duyum muyum işlerine giriyor bazen
Tottenham basarisiz oldu skor katkisi veremeyince bu tarz takimlar beklentileri direk katki vermeleri o yuzden.Tel in piyasası neden bu kadar düştü
Bence menajerler için parlatma yapıyorAbi bu adama kim futboldan anlıyorsun dedi yaw. Sürekli bir şeyler sıkıyor. Oscar Gloukh’u U bilmem kaç turnuvasında izleyip burada önermiştim, İsrail ile aralar bu kadar bozuk değildi de. Sonrasında da takip etmişimdir, bize gelse 11 oynayamaz şu an. Futbolculara bakıp bakıp sıkıyor mu ne yapıyor bu yaw
Hull demisken, transfer yaptilar mi hic yoksa fenerin imdadina yetismeyi mi bekliyor acun?o first touchla anca hull cityde fln oynayabilir heis