- 29 Ocak 2024
- 8.267
- 7.024
- 568
Okan Buruk: "İşimiz bu geniş kadroyu yönetebilirim!"
Dar kadrocular ağlayabilir hocam 33 kişilik kadro istiyor.
Dar kadrocular ağlayabilir hocam 33 kişilik kadro istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis önderimiz ol ama pembe gotluler önerme bize kavgaya çağırdığında nerede diyen adamlar öner.ponomarenko'yu beğeniorum heis
katacaz inş ekibimize
Lemina da istedigi yere gidebilir vazgecilmez degil Lesley geldi zaten onun yerine 8 numara gelir cok daha iyi olur.Lemina uzatmazsa işte yerine Koopmeiners'i koyabilirler.
TrollForumda ilk kez birini engelledim geçtim, kim bu ya trol mü bu?
Çocuk filan mı?
Sen çok istiyorsun diye iptal olacak diye korkuyorum.ponomarenko'yu beğeniorum heis
katacaz inş ekibimize
Ozaman olur. Ama ucuz olmaz o transferLemina uzatmazsa işte yerine Koopmeiners'i koyabilirler.
Bizimkiler Lemina alternatifi daha ucuza bulamayacaklar bence. Keşke 1 artı 1 bir şekilde imzalayabilsek. Koopmeiners kaç lira maaş alacak mesela ? Minimum 4-5 alır. Bi de bons vereceğiz.Takım idmanlara başlamış vs , yenilemeyip karar verecekse buyursun salonda tek başına idman yapsın Lemina...
Sanırım olmayacağı içinLemina sözleşmesinin hala açıklanmama sebebi olabilir mi acaba ?
Abi sonradan girdi çoğu vakit galibaBrahim diaz geçen sezon 30 maçta 1 gol 8 asist diyor
Çok az değil mi?
Bize sanki daha net bir adam gerekmez mi diye düşündüm görünce
Sanki görmüştüm bir yerlerde Pape Mate Sarr önerilmiş biz reddetmişiz diye.Pape mate sarr da kiralanabilir
Koopmeiners tek alternatif olamaz
Oldu bitti denirken problemin tam ne olduğunu bilmediğimiz için bir şey diyemem. ama evet durduk yere Stoper / 6 no alternatifi bakar olmak gerekebilir.Bizimkiler Lemina alternatifi daha ucuza bulamayacaklar bence. Keşke 1 artı 1 bir şekilde imzalayabilsek. Koopmeiners kaç lira maaş alacak mesela ? Minimum 4-5 alır. Bi de bons vereceğiz.
Sanırım olmayacağı için