#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Can Uzun bitmis h.o diyebilir miyiz o halde??

IMG_8238.webp

Ukrayna ligi bizim 1. Lig kıvamında. Oyuncu ham. Aittığı gollerin çoğu büyük beceri isteyen goller değil. Oyuncunun tavanı 5 büyük ligin orta sıra takımları. O takımlar için 30 edebilir. Bizim için 30 olmamış yedek santrafora verebileceğim izin en az 3 katı. O parayı başka transfere harcarız.

işbu düzeltme dahlinde bir ŞL takımı olduğumuz öne sürülebilir sanmakta isem ki heis
Sato görünüşe bakılırsa aynı bu stoper tande mi ile devam edilecek. Bana kalsa ben Sanchez’i çoktan satmıştım. 1.5 senedir söylüyorum. İcardi gitti Torreira ve Sanchez kaldı ki Lemina,Günay ve Kaan’dan da çıkmak lazım.

4.ozel haber tolgahanin taşsakları arasında sıkışmış.

Sato görünüşe bakılırsa aynı bu stoper tande mi ile devam edilecek. Bana kalsa ben Sanchez’i çoktan satmıştım. 1.5 senedir söylüyorum. İcardi gitti Torreira ve Sanchez kaldı ki Lemina,Günay ve Kaan’dan da çıkmak lazım.

cl'nin en rezil kepaze defansı bizde abi
diğer takımların tandemlerini göstericem bi konu açıp

ilk 24ü zor görüyorum dürüst olmak gerekir ise

Ukrayna ligi bizim 1. Lig kıvamında. Oyuncu ham. Aittığı gollerin çoğu büyük beceri isteyen goller değil. Oyuncunun tavanı 5 büyük ligin orta sıra takımları. O takımlar için 30 edebilir. Bizim için 30 olmamış yedek santrafora verebileceğim izin en az 3 katı. O parayı başka transfere harcarız.

Oyuncuyu beğendim ama 20+ bonservis/zorunlu satın alma ile kesinlikle istemem. 20 küsürlere zar atacak durumda değil kulüp.

Kaldı ki 10 numara transferi netleşmeden başka mevkilere ciddi para harcamak çok büyük risk

Geri
Üst Alt