- 10 Nisan 2013
- 58.730
- 41.930
- 3.943
Hedef 27 dedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MATİS TELLLLL
Sato görünüşe bakılırsa aynı bu stoper tande mi ile devam edilecek. Bana kalsa ben Sanchez’i çoktan satmıştım. 1.5 senedir söylüyorum. İcardi gitti Torreira ve Sanchez kaldı ki Lemina,Günay ve Kaan’dan da çıkmak lazım.işbu düzeltme dahlinde bir ŞL takımı olduğumuz öne sürülebilir sanmakta isem ki heis
salah mı kaldı dayıbjk salahi da almis
bizim elimizdeki bütce ve kaynak digerlerinde olsa olise falan indirirlerdi herhalde
bizim beceriksizler simit bile alamaz bakkaldan
cidden yillardir sinaniyoruz malesef
Sato görünüşe bakılırsa aynı bu stoper tande mi ile devam edilecek. Bana kalsa ben Sanchez’i çoktan satmıştım. 1.5 senedir söylüyorum. İcardi gitti Torreira ve Sanchez kaldı ki Lemina,Günay ve Kaan’dan da çıkmak lazım.
geçen sezonda 30 gol yeriz fln diyorduncl'nin en rezil kepaze defansı bizde abi
diğer takımların tandemlerini göstericem bi konu açıp
ilk 24ü zor görüyorum dürüst olmak gerekir ise
Ukrayna ligi bizim 1. Lig kıvamında. Oyuncu ham. Aittığı gollerin çoğu büyük beceri isteyen goller değil. Oyuncunun tavanı 5 büyük ligin orta sıra takımları. O takımlar için 30 edebilir. Bizim için 30 olmamış yedek santrafora verebileceğim izin en az 3 katı. O parayı başka transfere harcarız.
Dursunu tanımıyormusunuz yaaBu çocuğu almak için daha neyi bekliyoruz