Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.094
- 2.810
- 2.088
Yok.ferdi kadıoğlunu alma iht yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok.ferdi kadıoğlunu alma iht yok mu
ferdi kadıoğlunu alma iht yok mu
adını ilk defa duydum galibaFranciluno nasıl bir topcudur bilen var mi
allahıma seni apokerimle önce koşuya sonra ringe çıkaratacağımsaatte 1 km hıza zor çıkabilen abdülkerimin kendisi rotasyon olsa daha makul olmaz mı heis
Açıkçası bende x de fordum midjlandta oynuyormusadını ilk defa duydum galiba
fm topçusu dostumAçıkçası bende x de fordum midjlandta oynuyormus
Bu arada pozisyon bilgisi olmadan hızın hiçbir anlamı yok defans için. Bunu singo da çok iyi gördük bence... Sağ bek olarak çok iyi işler çıkartırken stoper olarak pozisyon kaybedip sıtığı bir çok pozisyon var... hız ve pozisyon bilgisi varsa muhteşem olur ama hız mı pozisyon bilgisi mi derseniz, 2. Seçeneği alırım ben...allahıma seni apokerimle önce koşuya sonra ringe çıkaratacağım
İmparator da böyle bir şey söylemişti diye hatırlıyorum, kontrol ettim şimdi
sato reisin futbol yorumlarını okurkenBu arada pozisyon bilgisi olmadan hızın hiçbir anlamı yok defans için. Bunu singo da çok iyi gördük bence... Sağ bek olarak çok iyi işler çıkartırken stoper olarak pozisyon kaybedip sıtığı bir çok pozisyon var... hız ve pozisyon bilgisi varsa muhteşem olur ama hız mı pozisyon bilgisi mi derseniz, 2. Seçeneği alırım ben...
Bismillah. Sifahi yapiyoruz
Fakat sakatlık işi varFranciluno Videolarda muazzam duruyor
Driplingi var süratli atlet duvar olmayı filan biliyor
Topa da iyi vuruyor kievdeki ray manay çakması kamyona bin kere tercih ederim
Atlet oyuncu iyidir osimhene alışmış takıma daha uygun
Franciluno nasıl bir topcudur bilen var mi