Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Bu anket kapanacak: .
ferdi kadıoğlunu alma iht yok mu
1000030323.gif

Davinson'un yerine düşündükleri kim min jae hem davinsondan daha kötü hem de daha maliyetli 10-12 maaş istiyo haberleri vardı. Kemiksiz 35 vermiyolarsa reddetmek lazım teklifi. Alacaklarsa da daha genç ve maliyeti düşük adam alsınlar yoksa satmanın bir mantığı yok

Davinson un gitmesi çok kötü olur... fiyat anlamında iyi olsa da yeri kolay doldurulmaz. Hızı gücü vs. Yerine koyabilecek çok fazla seçenek yok ve konulabilse bile daha fazla ödeme yapmak zorunda kalırız... omurgayı zedelemeden gitmek lazım. Uğur davinson torreira bir 10 numara ve osi... bu takımın omurgasını oluşturmakta...

allahıma seni apokerimle önce koşuya sonra ringe çıkaratacağım
Bu arada pozisyon bilgisi olmadan hızın hiçbir anlamı yok defans için. Bunu singo da çok iyi gördük bence... Sağ bek olarak çok iyi işler çıkartırken stoper olarak pozisyon kaybedip sıtığı bir çok pozisyon var... hız ve pozisyon bilgisi varsa muhteşem olur ama hız mı pozisyon bilgisi mi derseniz, 2. Seçeneği alırım ben...

İmparator da böyle bir şey söylemişti diye hatırlıyorum, kontrol ettim şimdi

Korkuyorlar işte, zamanında Quaresma’yı biz alıyorduk herşey hazırdı, sırf bizde tutar diye vermediler.

Verim alınamayan adamlar takaslansa çok fark eder, zamanında Ayhan da bize öyle gelmişti.

Bu arada pozisyon bilgisi olmadan hızın hiçbir anlamı yok defans için. Bunu singo da çok iyi gördük bence... Sağ bek olarak çok iyi işler çıkartırken stoper olarak pozisyon kaybedip sıtığı bir çok pozisyon var... hız ve pozisyon bilgisi varsa muhteşem olur ama hız mı pozisyon bilgisi mi derseniz, 2. Seçeneği alırım ben...
sato reisin futbol yorumlarını okurken

Franciluno Videolarda muazzam duruyor
Driplingi var süratli atlet duvar olmayı filan biliyor
Topa da iyi vuruyor kievdeki ray manay çakması kamyona bin kere tercih ederim
Atlet oyuncu iyidir osimhene alışmış takıma daha uygun

Bizim takımın ilk 11'de güçlenebileceği tek nokta 10 numara pozisyonu. Dolayısıyla kumbarada ne var ne yok 10 numaraya basılmalı. Yedek forvet için 20+ işlere girmek anlamsız. Haa harcayacak çok paramız olur ayrı konu ama öyle bir tablo da görünmüyor

Geri
Üst Alt