- 15 Nisan 2010
- 21.196
- 5.401
- 1.858
Bunlar futbolcuların yaşları sabit kalıyor sanıyor heralde. 24 yaşına gireni geri dönüşüme mi gönderecekmişiz ne yapacakmışız?Yapmışken u23 yabancı sayısını 5-6 falan yapalım seneye 8+6 olacakmış![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar futbolcuların yaşları sabit kalıyor sanıyor heralde. 24 yaşına gireni geri dönüşüme mi gönderecekmişiz ne yapacakmışız?Yapmışken u23 yabancı sayısını 5-6 falan yapalım seneye 8+6 olacakmış![]()
Lesley UgochukwuYap bir liste görelim.
Seneye de hakkı var ya. Ondan sonraki sene 4 tane oyuncun eğer bu kurala giriyorsa hepsini gönder bana ne diyor eleman.Bunlar futbolcuların yaşları sabit kalıyor sanıyor heralde. 24 yaşına gireni geri dönüşüme mi gönderecekmişiz ne yapacakmışız?
+Alisson SantanaLesley Ugochukwu
Carlos Baleba
Joel Ordonez
Assane Diao
Mathys Tel
Julio Encisio
Bir tane de sol bek lazım. Bir var 3 yok olmayacak gibi duruyor. Diğer tarafta da mevkisi olmayan bir eleman ve bir tane de sakat var.Lesley Ugochukwu
Carlos Baleba
Joel Ordonez
Assane Diao
Mathys Tel
Julio Encisio
Seneye bu kural boyle kalmaz zaten TFF secimleri olacak.Seneye de hakkı var ya. Ondan sonraki sene 4 tane oyuncun eğer bu kurala giriyorsa hepsini gönder bana ne diyor eleman.
Süper bir beyin yapısı.
seneye de utanmadan sınırsız yabancı yapacağım derSeneye bu kural boyle kalmaz zaten TFF secimleri olacak.
Okuduğunu anlamayan kişilerden başka birşey beklemek hata olur. Düşünme kapasitesi belirsiz.Seneye de hakkı var ya. Ondan sonraki sene 4 tane oyuncun eğer bu kurala giriyorsa hepsini gönder bana ne diyor eleman.
Süper bir beyin yapısı.
Yeimar Medina ya da KouassiBir tane de sol bek lazım. Bir var 3 yok olmayacak gibi duruyor. Diğer tarafta da mevkisi olmayan bir eleman ve bir tane de sakat var.
Singo/sallai/jakobs bu üçünden 2si şutlanmalı.
Ağustosta bu kural değişir.Seneye bu kural boyle kalmaz zaten TFF secimleri olacak.
Ağustosta bu kural değişir.
Buendiayi ver tatava yapma kadir
işin sonunda sağ bek olacağı gerçeği...ugochukwu forveti de yedekler
Kalırsa derken alırsak mı demek istedin?@Alper Altun admirim enciso kalırsa bana enciso tagını takar mısın
evet düzelttimKalırsa derken alırsak mı demek istedin?