Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aybars sadece sevdiklerine haha atar seviliyorsun dostum
Saneyi alternatif topcu yapacak duruma geldiysek bayern olduk demektir Azizim yerli BekanbayerimSane nin son haline bakınca alternatif oyuncu olur anca diyoruz ama kadrolara yazanlar var, üzüyor..

Hadi satın 15'e de verin paramızı.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi kurtulduk cidden belki 8-10a satarlar da bir şeyler daha geliriyiki sattik bunu
Muratım, Sane nin son görüntüsü ürkütüyor, planı ona güvenerek yapmamak gerek, linçlenmeyeceksem Greenwood esas bizde çok iş yapardı, iki kanatta da oynayabilen skorer bir kanat şart bize deSaneyi alternatif topcu yapacak duruma geldiysek bayern olduk demektir Azizim yerli Bekanbayerim![]()
Nedimim bugünkü scout yaptığın filmlerini izlediğin aman maçlarını izlediğin futbolcuları mutlaka yönetime iletmemiz gerekiyoryönetim bu sezon sıvayıp gidecek gibi ilerliyor şuan herşey
gerek yok Azizim Dursun başkan son gün olayi'ye 45 verir kendini hem skut hem başkanNedimim bugünkü scout yaptığın filmlerini izlediğin aman maçlarını izlediğin futbolcuları mutlaka yönetime iletmemiz gerekiyor![]()
Oulai ye Fio talip diyorlar max 7.5 verirler, Oulai kupa maçında yedekte, o Ts yi kafada bitirdi en kötü şartta bize gelecekse de 10 max veririz.gerek yok Azizim Dursun başkan son gün olayi'ye 45 verir kendini hem skut hem başkan