Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.265
- 17.913
- 2.228
Tolgahan yazarsa ciddidir ilgi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence vardır bir şeyler. 1 haftadır bitti dedikleri transferi bir türlü açıklayamıyorlar. Bekliyor bir yeri bence.Greenwood Atletico olayi doğru mu acaba
Yoksa Fransızlar fiyat yükseltmek için mi sallıyor bilen varmı
L.pool haziran gibi ilgilenmiştiPacho'nun da tandemi Ekvador'da o yüzden çok rahat para da kazandırır 2004'lü 188 boy hızlı
yaş kaç? Dany i izlemedin mi hiç?Sanchez'e 25-30 veriyorlarsa direkt göndersinler ben bu adam kadar bir maçı diğerine tutmayan dengesiz saatli bomba görmedim. Kötü bir oyuncu asla değil hatta iyi oyuncu ama bir maç sahanın en iyisi olurken diğer 3 maç öyle basit hatalar yapıyor ki bu sene çoğu maçta öyleydi misal. Kafasal olarak problemi var adamın. Zaten büyük kulüplere gidememesi bu yüzden.
Jacquat'ı aldılarL.pool haziran gibi ilgilenmişti
dany'nin kalitesi maliyeti belliydi antep'ten aldığımız adamı kıyasa bile dahil etmemyaş kaç? Dany i izlemedin mi hiç?
bak o tam Okan Hoca'nın topçusu aslında haJacquat'ı aldılar
fiyat maliyetten bahsetmedin. saatli bomba izlemedim dedin.dany'nin kalitesi maliyeti belliydi antep'ten aldığımız adamı kıyasa bile dahil etmem
ben maliyetine göre yazdım yoksa ondan daha saatli bomba servet çetin semih kaya görmüş insanızfiyat maliyetten bahsetmedin. saatli bomba izlemedim dedin.