Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Bu anket kapanacak: .
samsun maçından sonra bütün takım gitsin revizyon şart diyenler şimdi davinson kalsın torreira kalsın icardi kalsın diyorlar bu taraftar eğitilmezdir
adamın biri cocuklarım icardi sevinci yapıyor ondan gitmesin diyorum diyordu vallahi gsyi düşünen 1 taraftar yok

Bi arkadaştan öğrendiğime göre ugochukwu şuan içimliyormuş 2-3 gün içinde imzaya gelecekmiş.

Torreira bu sezon eskisinden de iyi olacak. İkamesi olup yeteri kadar dinlediğinde performans düşüklüğü de olmayacak.
mesele performans düşüklüğü değil adamın fiziksel olarak çok handikapı var. alan kaplayan birisi değil boyu çok kısa hava toplarında zaafiyet yaratıyor. ikili mücadelelerde sürekli yerde. onun yerine azman birisi lazım.

şu twit altındaki yorumlara bakın hiç biri sezon içinde maçları izlemedi büyük ihtimal 60 istiyorlar
ben kendim editledim bu adama edilen küfürleri her mac 2 3 kişi ceza aldı

yav şu topcu savunmanızdan bıktık takım gram ilerlemiyor bu tipler yüzünden davinson sezonda rezildi 30 m para veriyorlarsa direk kurtulmak lazım. dany fln yazılmış dany 2 hata yapıyor kesiyorsun davinson tüm sezon her maç hatası var ne kesebiliyon ne gönderebiliyon. nelson bile bu kadar hata yapmadı bjk maclarında sıctı diye okan hoca adamı carmıha gerip gönderdi. torreira gitmesin sanchez gitmesin... ee bu takım nasıl gelişecek bu adamların açıklarını kapamak için sürekli topcu mu alcaz. sezon bittikten sonra tüm ortasaha ve defans degişsin diye burda hemfikir olduk konuştuk. popülizm yapacağım topcu savunacagım yerine adam alamazlar yazacagım diye takımın içinden geçtiniz. bi kesim yüzsüz gibi icardi bile kalsın diyordu neyse ki icardi tavırları ile onları bile soğuttu. #DegisimZamanı dedik önce taraftar profilinden başlamalıyız
davinson'u bu maaşla kimse almaz diyorduk hazır isteyeni çıktıysa yollamak lazım ama yönetim bonservis harcamak istemediği için sezon ortasında yine zam yapar maaşlarına.

boeyi satıp yerini doldurmak için iki katı para harcadı bu yönetim. performans veren hiç bir oyuncuyu satmaması lazım

valla davinson gibi birini 30 milyona alsak kıyameti koparırız o yüzden 25-30 demeden satmak lazım

Aslında Ordonez'e 2 milyon peşin + 38 milyon vadeli sıksa başkanım..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kusanadov gibi bi adam bulmak gerek

Geri
Üst Alt