Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.208
- 14.041
- 2.828
Nedimim 4 yıldır şampiyon oluyoruz fakat bu 4 yılda bizi fıtık eden maç sayısı işte bu dediğimiz maç sayısından çok daha fazla olması, oyun gücümüzü bende soru işareti haline getiriyor..
okan hoca ahım şahım taktisyen demiyorum zaten -ki son iki senedir çok ezbere iş yapıyoruz, kendisi rize ve elazığ'ı çalıştırırken bence çok çok iyiydi, ya o allahın küme düşen takımın başında bi izleyin takımca mükemmel bi oyun oynuyorlardı
lakin şunu diyeyim, valla ben geçen sezon oyun gücünü baştan sona her rakibe çatır çatır gösteren 2 takım izleyebildim, psg ve bayern. barça falan da değil city falan hiç değil.
günümüz futbolu bu kadar atletizme kaydığı için, senin karşında ayağı kereste de olsa 8 tane aşırı atlet fizikli tip olunca her şey olabiliyor. zaten psg ve bayern şuan bu yüzden aşırı uçuk vaziyette, arsenal ise gt zoruyla ilerledi -ki baya baya son 3 ay leş gibi top oynadılar. declan rice mustafa sarp'a döndü.
ayrıca futbolcular eskisine göre çok çok daha fazla maça çıkıyor. hem maç sayısı arttı hem tempo/sertlik vs.
bu şartlarda oyun gücünü çatır çatır rakibe kabul ettirecek takım sayısı çok az artık dünyada.
şöyle düşün, bugün kendi evimizde oynayacağımız ŞL maçlarında yeter ki full kadro olalım, muhtemelen PSG hariç her rakiple ölümüne kapışırız. Kendi evimizde kalkıp Arsenal Barça falan bizi ezemez. Yenilebiliriz ama ezemezler.