Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
Sane-Can-Barış-Osimhen hücum hattında ciddi bir oyun zekası sıkıntısı görüyorum. Bu 4lüde Sanenin Ghezzal gibi play maker kanat sorumluluğu alması lazım başka türlü sıkıntı

kesinlikle böyle oluyor

çok takıntılıyım buna

italyan ve alman gazeteleri yurtdışı transferlerde takımları lehine haber yapıyor

bizim medya ve taraftar tam tersi

mesela sara meselesi eğer ederson 45 ediyorsa sara en az 35 eder

aralarında uçurum yok

Can bizlik topçu değil enciso veya alınabiliyorsa olmo brahimden biri olmalı bizde yerli 10 numaralar başarılı olamıyor yabancı şart kere şart
Can umudun ıslak rüyası zaten

Aldigimiz yok ve şu an almayacağız

En sıcak diao ve forvet transferi belki de

kesinlikle böyle oluyor

çok takıntılıyım buna

italyan ve alman gazeteleri yurtdışı transferlerde takımları lehine haber yapıyor

bizim medya ve taraftar tam tersi

mesela sara meselesi eğer ederson 45 ediyorsa sara en az 35 eder

aralarında uçurum yok
Vizyon, Etika, Değerler...

Uğurcan
Sallai Davinson Vandijk Jakobs
Ugochukwu Jones
Sane Brahim (Enciso) Barış
Osimhen

Jakobs satılırsa sol beke daha iyi bir isim olur

Okan, Can denen vasat herifi 50 milyona kulübe sokmayi kafaya koymus

Adam taktimi takiyor arkadas

Hakanım, Lesley sonrası direk Can var
Can büyük potansiyel, biraz milletin radarin altinda kaldi ama bence cok iyi topcu ve daha iyi olacak, adamda hersey var, montella dk yedi adami, koyacakti ilk 11e, fas a bak adamlar 18 yasinda ki os ile oynadi, bana sorarsan haksizlik yapildi kendisine

nagelsmann, rudi völler falan adamlar full kadro adamin evinde kadar gittiler almanya icin oyna dediler, ugrastilar, bu yasta „sagolun ama ben sadece türkiye icin oynamak istiyorum baska secenek söz konusu degil benim icin“ demesi ayri karekter büyüklügü gösterir

Cimbomlu olmasi da tabii cok güzel bi faktör

Frankfurt kan emici club, can ile anlasiriz her türlü ama bons sıkıntı 60 istiyo serefsizler, premier ligden talipleri olursa isimiz zor

Can büyük potansiyel, biraz milletin radarin altinda kaldi ama bence cok iyi topcu ve daha iyi olacak, adamda hersey var, montella dk yedi adami, koyacakti ilk 11e, fas a bak adamlar 18 yasinda ki os ile oynadi, bana sorarsan haksizlik yapildi kendisine

nagelsmann, rudi völler falan adamlar full kadro adamin evinde kadar gittiler almanya icin oyna dediler, ugrastilar, bu yasta „sagolun ama ben sadece türkiye icin oynamak istiyorum baska secenek söz konusu degil benim icin“ demesi ayri karekter büyüklügü gösterir

Cimbomlu olmasi da tabii cok güzel bi faktör

Frankfurt kan emici club, can ile anlasiriz her türlü ama bons sıkıntı 60 istiyo serefsizler, premier ligden talipleri olursa isimiz zor
Uzun yazmayalım

Vallahi saneye hadi geçmişi vs hattına vereceğim maximum 4 milyon o da gönül hatır ilişkisi.

Benim kıyasım net bu konuda.
İcardi gelip buranın içine geçtiğinde total maaşı neydi, osimhen keza öyle. Bu adamlar 7 milyona gelip sana toplamda tüm getirisiyle birlikte minimum 50şer milyonluk hacim yaratıyorsa saneden de beklentim o olur.
Büyük hayal kırıklığı bende. Şu ligde benim tanıdığım sane burayı öttürmeliydi.

Hadi performans veren 30 yaş üstü sözleşmesi bitenleri geçiyorum onlardan da iyi kötü aldık maaşları karşılığı olmasa da.

Şurası bence skandal

Sane 9+3
Singo 5,5
İlkay 5
Sara 3,5

Koca bir çukur.
Sadece şu maaşlar her sene bir wonderkid bonservisi.

Torreira da aldığının karşılığını vermedi bu sene ama 3 yıldır çok hırpaladık onu, ayrı yere koyuyorum. Aşk hayatı, aile derken kafası da bulanıktı. Bu sene de dinlenme senesi olsun.
Kesinlikle katılıyorum.Birde olay performans olayı .Madem bu paralar veriliyor karsiligini alabilmiş olsan sorun teşkil etmiyor.Ugurcanin bonservisi 1 gün olsun konusuldumu???Sane ve Singo gerçekten her yönden abartılı geldi.Bence ikisinede gerek yoktu.İyi bir 10 numara birde wonderkid sağ açık almış olsaydık.Belkide tüm sezona baktığında olayın seyri çok farklı olacaktı.Biz oyun kuramadik ve oyun acamadik.İlk olmazsa olmazımız buydu.Gittiler Saneyi aldilar.Hala 10 numaramız yok an itibariyle.Biz oyun kuramıyor ve acamiyoruz.

Geri
Üst Alt