Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    172
  • Bu anket kapanacak: .
Gul gul öldum. Menajer illa piyasa yaptirmak icin mi aldiriyor yada hala göz önunde oldugunu göstermek icin de olabilirmi?

Peki neymari niye aldi kadroya? Takima abilik yapsin diye mi poker falan oynatarak takim uzerinden stressi almak icinmi?
Tam olarak ağabeylik yapsın diye. Sakattı adam, oynamayacağı belliydi, neyin piyasası, neyin göz önünde olması; Neymarı tanımayan mı var :ROFLMAO: zaten adam Brezilya milli takımında 130 maça çıkmış, futbolun son demine gelmiş; 135 olsa ne olur 130da kalsa ne olur? Vitoria Bahia'da oynayan yeni yetme çocuk mu bu , "Aman hoca al sana 2 milyon euro bunu al da kadroya da bonservisi birden 10dan 45e çıksın da bunu Avrupa'da bir yere çakalım bunu" diyecekler.

Eşli batağı da iyi biliyorsa ne ala tabi, seçilme sebebi olabilir.

Brahim, Enciso'nun olmuş hali. İkisini aynı anda istemem. Ama Can ile Brahim mamma mia, enfes olur.

Tabi bu 3'lüden olsa olsa Enciso olur. Brahim ve Can'ı münkün görmüyorum. Brahim düşük bir ihtimal belki Ağustos sonu ihtimal doğarsa doğar

Bu arada şuan boşta olan Frank Kessie ve Xaver Schlager'den birini, -hatta ikisini- kadroya katabilsek keşke.

Kessie/Lemina - Xaver/Torreira
---------Can Uzun/Yunus

Mis.

Bu arada Brahim Diaz 10 numara oynuyor evet ama bence daha çok oyun kurucu kanat görevinde çok daha iyi iş yapıyor. Kendini çizgiye atarak oynayan bir oyuncu. Brahim gelse kendisini 10 numaraya değil de sağ kanada yazardım şahsen.

Manzambi'nin Aston Villa transferi bence baya kötü bir tercih oyuncu için. Mevkinde açık ara piyasanın en gözde wonderkid'isin ve gide gide Aston Villa'ya gidiyorsun.

Trossard'ı satıp, Tzolis'i alacakmış Arsenal. Sanırım Arsenal'ın bir sonraki hamlesi de Odegaard'ı satıp Morgan Rogers'ı almak olacak. O yüzden Aston Villa Manzambi'yi aldı bence 100 üstü bir rakama satacaklar Rogers'ı Arsenal'a. Odegaard'ın yolu nereye düşecek acaba?

Tam olarak ağabeylik yapsın diye. Sakattı adam, oynamayacağı belliydi, neyin piyasası, neyin göz önünde olması; Neymarı tanımayan mı var :ROFLMAO: zaten adam Brezilya milli takımında 130 maça çıkmış, futbolun son demine gelmiş; 135 olsa ne olur 130da kalsa ne olur? Vitoria Bahia'da oynayan yeni yetme çocuk mu bu , "Aman hoca al sana 2 milyon euro bunu al da kadroya da bonservisi birden 10dan 45e çıksın da bunu Avrupa'da bir yere çakalım bunu" diyecekler.

Eşli batağı da iyi biliyorsa ne ala tabi, seçilme sebebi olabilir.
Tamam rts futbolu en iyi sen biliyon. Sara rejindersden iyi tamam

Fabinho'nun da sözleşmesi bitmiş... 32 yaşında gerçi ama taş gibi orta saha.

Bu arada Brahim Diaz 10 numara oynuyor evet ama bence daha çok oyun kurucu kanat görevinde çok daha iyi iş yapıyor. Kendini çizgiye atarak oynayan bir oyuncu. Brahim gelse kendisini 10 numaraya değil de sağ kanada yazardım şahsen.

Milanda parladığı sezon 10 numara oynamıştı. Boyu kısa, dönüşleri çabuk, kısa mesafede patlayıcı, teknik ve iki ayağını da kullanabiliyor ideal 10 numara profili bence.

Geri
Üst Alt