Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.339
- 101.545
- 5.238
10 a Enciso sola Can alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli sakat, olmaz. Chelsea'deki çılgın sezonunda sonra kötürüme bağladı.mason mount tam bizlik bir herif
Tam tersi olsa daha iyi sanki10 a Enciso sola Can alalım
Can kenarda yapamaz, forvet arkasi ve sahte 9 herifin ana pozisyonlari10 a Enciso sola Can alalım
Baumgartner nasil admirmSürekli sakat, olmaz. Chelsea'deki çılgın sezonunda sonra kötürüme bağladı.
Tam tersi olsa daha iyi sanki
Çıkış sol açıktı Can ın yanlış hatırlamıyorsamCan kenarda yapamaz, forvet arkasi ve sahte 9 herifin ana pozisyonlari
10 a Enciso sola Can alalım
Az baktim, cok nadir sol ve sag acik oynamis, 3-4 macda kisa süre almis oralardaÇıkış sol açıktı Can ın yanlış hatırlamıyorsam
Cidden Bundesliga gibi bir ligi ve franfurtu 1.5 yildir izliyormusun laEnciso'yu çok izlemedim, dünden beri skill videolarına bakıyorum belli yani evet çok yetenekli dedikleri gibi. Ama Can'ı 1.5 senedir çok kez izledim ve bu sene aldık aldık, yoksa 2-3 sene sonra Kenan Yıldız durumuna gelmiş olur zaten.
Can 1 sezonluk topçu ya nedimim dümendeCidden Bundesliga gibi bir ligi ve franfurtu 1.5 yildir izliyormusun la
Ekli dosyayı görüntüle 328344