#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Bu anket kapanacak: .
Bunların çapının yeteceği transferler Nabil Fekir- Coutinho falan olur. Düşük bi ihtimal Brandt. Geri kalan adam yerine koyup gorüşmez bile sanmıyorum yönetimle. Hoca'da hala Sara'dan medet umuyor. Biz iyi şampiyon olmuşuz 4 sene

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben transfer planlamamizdan oldukça memnunum çuk diye kimse beklemezken 1,90lik pl görmüş Ligue 1 görmüs fransiz ön libero çektik gencecik

Osimhen gayet de 50 milyona alınabilir.
Valverde + Diaz + 50 milyon

Eğer ki can 10 numaraya düşünülyor ise brahim diaz da yanına alınmalı

Can +enciso olmaz

Yildiz lazım

Ha 3 unu birden alsınlar daha iyi ama daha kanat özellikli biri lazım enciso yerine o vakit de sanki

Ama ben tavim 3 une de

Kesinlikle çok haklı

Alip da altyapidan oynatacagi 2 velet ada ve ogulcan zaten su an

belki yusuf yine rotasyonda sans bulabilcek

furkan kiralık gitmeli

2027 tahminim

Galatasaray
Trabzonspor
Fenerbahce-Besiktas
Göztepe

Orta saha yeterli gayet. 6-8 kastettiği zaten. Sara gitmeden kimse alınmaz aynen. 10-kanat-stoper- forvet isteği belirtmiş zaten. Doğru teşhisler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke gitse ama gitmezse de yapacak bir şey yok. Değerlendirmek lazım. Mutlaka katkı vereceği maçlar olur.

Yani hocanin halen kaan var felan demesi cinnetlik. Bi yandan sara gitmeden 8 olmazda mantiksiz gelmiyo. Bi yandan neden olmasin dedirtiyo tam bir cikmaz ama icime sinmiyor iyi bir 8 almak lazim ya

Bu sene çok hırslı olmamız gerekiyor 5 sene üst üste şampiyon olmak çok önemli ilklerin takımıyız ancak şimdiye kadar transferlerde istediğimiz olmuyor Aziz ve yardımcısı resmen TFF zaten bize düşman iken bu sene herşeyi yapacaklar TFF gördük işte Kerem için ceza vermıyor biz olsak neler olurdu hepimiz biliyoruz.

Geri
Üst Alt