Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
20-25 opsiyonla kiralık K.Meite ya da İlenikhena'dan birisiyse benim için gayet iyi transfer olur. Bony de şahane ama ihtimal vermiyorum

Serhan bu tarz yazdığında gelişme oluyo genelde

Tek sıkıntı eskiden daha iyisi dediklerinde geliyordu

Hedef daha yüksek dediklerinde oluyodu,çünkü erden timur diyodu onlara bunu

Simdi gel de inan brahim diaz ve bruno fernandese

Bruno fernandesle devre arası anlamışız aslında,sane gibi öncesi var işin.haber doğru ama cok zor

Saneyi de ilk söyleyen nevzatddi gecen sene devre arası

Rashford 2 senedir listede üstüne ama rashforda nasıl guvenelim

Okan hocanın degismeyen listesi

Muani
Rashford

Yeni eklenenler

Diao
Lang (hala istiyo gibi)
Enciso

eli kulağındaki santrafor

88f837ada32f4e53a97b8ebf6fad63b0.jpg

durumu makul olarak değerlendirmek, kendi oyuncumuzu, hocamızı, yönetimimizi hakaretlere boğmadan kıyaslamak mümkün

mesela an itibariyle fenerbahçe ön hattı geçen seneden daha güçlü oldu ve alternatif açıdan da bizden iyi

eylül ayında bu durum umarım bizim lehimize değişir

bunla ilgili kulübü, hocayı yapıcı eleştirmek ayıp da haksız da değil ama 4 yıldır yaşananları tesadüfle, rakibin durumuyla açıklamak da yakışıksız
O listeden talisca,musaba ve sidikiyi çıkar abi

serhan turkce yi gecen sene öğrendi

dediğinin ne manaya geldiginden bihaber bi sahsiyet

ciddiye alinmamali söylemi

Okan hocanın Can, Diaz ve Enciso 3'lüsünden 2'sini aynı anda istediğini düşünüyorum. Muhtemelen önceliği Can-Diaz ama Diaz'ın ikna süreci ve yüksek yıllık talebi derken Can-Enciso ikilisini almamız muhtemel duruyor. Tabi Can'ın Frankfurt cephesine ciddi bastırması lazım 40 bandına inmeleri için

eli kulağındaki santrafor

88f837ada32f4e53a97b8ebf6fad63b0.jpg
bu kadar sevdiğimiz bir topçudan 1 yıl içinde bu kdar nefret etmekte haklıyız.Bu adam gelirse şampiyonluk ihtimalini geçtim 2. lik bile zora girer.Sezon sonuında dursundan kurtuluruz en iyi tarafı o olur .Onun dışında bu adam oynadığı her maçta oyuna sonradan bile girse aldığı her dakikada bize ızdirap çektirir.Bu ve torun bize katkı vereceğine inanmıyorum .İkiside gitmeli bence

Geri
Üst Alt