Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.628
- 11.578
- 1.473
Serhanin bu sefer 7 sülalesi ile akraba oluruzSerhan rating ugruna Lemina’yi ikinci transfer olarak haber yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhanin bu sefer 7 sülalesi ile akraba oluruzSerhan rating ugruna Lemina’yi ikinci transfer olarak haber yapar.
Santrafor demiş.Serhan rating ugruna Lemina’yi ikinci transfer olarak haber yapar.
Ben beklemiyorum şahsenne Bruno Fernandes'i ya
su herifi yazip durmayin
komik duruma dusuyoz
kimi yazalımne Bruno Fernandes'i ya
su herifi yazip durmayin
komik duruma dusuyoz
O listeden talisca,musaba ve sidikiyi çıkar abidurumu makul olarak değerlendirmek, kendi oyuncumuzu, hocamızı, yönetimimizi hakaretlere boğmadan kıyaslamak mümkün
mesela an itibariyle fenerbahçe ön hattı geçen seneden daha güçlü oldu ve alternatif açıdan da bizden iyi
eylül ayında bu durum umarım bizim lehimize değişir
bunla ilgili kulübü, hocayı yapıcı eleştirmek ayıp da haksız da değil ama 4 yıldır yaşananları tesadüfle, rakibin durumuyla açıklamak da yakışıksız
Icardi tatilini bu kadar erken kesmez renktaşeli kulağındaki santrafor
![]()
bu kadar sevdiğimiz bir topçudan 1 yıl içinde bu kdar nefret etmekte haklıyız.Bu adam gelirse şampiyonluk ihtimalini geçtim 2. lik bile zora girer.Sezon sonuında dursundan kurtuluruz en iyi tarafı o olur .Onun dışında bu adam oynadığı her maçta oyuna sonradan bile girse aldığı her dakikada bize ızdirap çektirir.Bu ve torun bize katkı vereceğine inanmıyorum .İkiside gitmeli benceeli kulağındaki santrafor
![]()