Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.058
- 90.861
- 5.093
İstiyorsun ha? Ağlattınaldık mı ponoyu
kandırmayın lan gaassaraylıları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstiyorsun ha? Ağlattınaldık mı ponoyu
kandırmayın lan gaassaraylıları
Benim altta sallanan ballonlarımı alır,iki sene sonra ballon dor alinca gorursun eder mi etmez mi
Bizim yapacamiza yapiyorlarManchester United, Andrey Santos ve Tielemans transferlerinden sonra Manu Kone'yi transfer etmek istiyor. (Fabrizio Romano)
Adamlar komple orta sahayı değiştiriyor
Can uzun muHa anladım wonderkid olduğu için vereceğiz galiba en azından öyle gözüküyor şimdilik
Manu manu’da mıManchester United, Andrey Santos ve Tielemans transferlerinden sonra Manu Kone'yi transfer etmek istiyor. (Fabrizio Romano)
Adamlar komple orta sahayı değiştiriyor
Enciso bizim hocanın futboluna daha uygunCan uzun mu
Enciso mu
15 saniye pono izledim
Tatmin oldum
Bende onu diyorum Bizim hoca önde baskılı oynatıyor. Orta saha yine yumos olacak diye korkuyorum.Enciso bizim hocanın futboluna daha uygun
Başkanın işi yoksa nasıl bitmiş yada %90 diye bakıyoruz ki? O zaman bu transfer olmaz diye bakmak daha doğru.Baskanin bu transferle hic isi yokmus sikinti bu anladigim kadariyla
Başkanın işi yoksa nasıl bitmiş yada %90 diye bakıyoruz ki? O zaman bu transfer olmaz diye bakmak daha doğru.
detaylari hemen anlatiyorsunBunu ukraynada is yapan bir yonetici baglamis hoca da cok istiyormus.. Bu yoneticinin cocugu arkadasimin kiziyla ayni sinifta okuyor İstanbulun tasakli bir kolejinde..
detaylari hemen anlatiyorsun
Sana inanıyorum da sonuçta başkan ikna değilse yüksek ihtimal değil olmaz bu iş. Sonuçta son imzayı atacak kişi o onaylamadığı transfer olmaz.Bunu ukraynada is yapan bir yonetici baglamis hoca da cok istiyormus.. Bu yoneticinin cocugu arkadasimin kiziyla ayni sinifta okuyor İstanbulun tasakli bir kolejinde..