Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet kutucu, Barış Alper, Ada Yüzgeç, Can Armando, İlkay tamamı forvet oynayabiliyorNe alaka yav Osimhen hariç elinde çift kale maç için forvetin bile yok
al isteCan uzuna verilen her kuruşa yazık enciso alsınlar gidip birde baba kanat alsınlar
Ahmet kutucu, Barış Alper, Ada Yüzgeç, Can Armando, İlkay tamamı forvet oynayabiliyor
Bunu ukraynada is yapan bir yonetici baglamis hoca da cok istiyormus.. Bu yoneticinin cocugu arkadasimin kiziyla ayni sinifta okuyor İstanbulun tasakli bir kolejinde..
İlkaya kadar iyi gidiyorduAhmet kutucu, Barış Alper, Ada Yüzgeç, Can Armando, İlkay tamamı forvet oynayabiliyor
Biz oyuncu boş oyuncu önermeyiz hocamUkraynalı forvete bayıldım
Senin listende miydi hocam?Biz oyuncu boş oyuncu önermeyiz hocam
Antrenmanda çift kale için forvet yok dediği için bu isimleri yazdım dostum , yoksa Barış Alper dahil birtanesini takımda tutmamİlkaya kadar iyi gidiyordu
Listem yok , birinci açılan nöbette videosu ile önermiştim, Ukraynalılar yeni Shevcenko yorumları yapıyorduSenin listende miydi hocam?
osimhenın sakatlık raporunu gostererekosimheni olan takim mac sarti koyarak klubunu nasil ikna edecek bakalim
Bahattin demirbilek sonunda bir iṣe yaradi ha?Bunu ukraynada is yapan bir yonetici baglamis hoca da cok istiyormus.. Bu yoneticinin cocugu arkadasimin kiziyla ayni sinifta okuyor İstanbulun tasakli bir kolejinde..