Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
25 milyon ciddi rakam.. inşallah Ts scout ekibi önermiştir

her sene rekor gişe rekor store geliri 4 sene üst üste şampiyonluk ucl geliri bilmem ne diye şov yapıyorlarsa gerektiği yerde parayı basıp topçuyu da alacaklar bahanelere sığınmanın alemi yok
Ee sığınıyor işte napacan sığınıyor adam cebinden para koymuyor. Koyduğunu da sene sonu geri alıyor. Seçim var seçime saklıyor diyorlardı. Tek adaylı seçimden sonra saldı. Koltuğun titredigini biraz görsün cebinden borç verip alır giderken de ister.

Kim var bizde cebinden 200-300m koyup hibe edecek adam

Emre Nalbant: Ben pomorenko almam, o parayi rashford alirim

Ee sığınıyor işte napacan sığınıyor adam cebinden para koymuyor. Koyduğunu da sene sonu geri alıyor. Seçim var seçime saklıyor diyorlardı. Tek adaylı seçimden sonra saldı. Koltuğun titredigini biraz görsün cebinden borç verip alır giderken de ister.

Kim var bizde cebinden 200-300m koyup hibe edecek adam
10 numara transferi yerine amatör branşlar için yeni tesisler inşa etmeliyiz böylelikle daha büyük bir spor kulübü olabiliriz

GS space:

Gs, Noa lang kiralamak istiyor

Bruno icin 20 gun daha bekleyecekler

gs, frankfurt gorusme ilerlemis

bruno fernandes zam kovaliyormus, soz verilmis ama hala uniteddan tik gelmemis

abi bunların hiçbirini bonservis olarak bruno'dan ucuza getiremeyiz sanıyorum
Haraldsson'u getirebilirsin ama gelmez. De Katelere DK'dan sonra gelmez. Senin dediğin anca kim olur biliyor musun? Samardzic ya da paok'un 10 numarası. 40 bile değil 30-35'e bağlarsın

Bakın fener 24. yabancısını aldı bi tek biz fazla önemsiyoruz bu yabancı zımbırtısını

Bu bir belaysa hepimize bela sırf fener sıkıntıya düşer diye aramızda yabancı sınırını savunanlar görüyorum yapmayın

Avrupa hedefi olan bize daha büyük bela bu iş, avrupalı baba takımlarla yarışacak kadroyu kurmak zorunda olan bize çok daha büyük bela

Bu kuralın mutlak surette Türk futbolunun gündeminden düşürülmesi ve futbolumuzun kimseye en ufak pozitif ya da negatif bir ayrımcılık yapılmadan serbest rekabete kavuşması gerekiyor, başarı ancak böyle gelir

Bakın fener 24. yabancısını aldı bi tek biz fazla önemsiyoruz bu yabancı zımbırtısını

Bu bir belaysa hepimize bela sırf fener sıkıntıya düşer diye aramızda yabancı sınırını savunanlar görüyorum yapmayın

Avrupa hedefi olan bize daha büyük bela bu iş, avrupalı baba takımlarla yarışacak kadroyu kurmak zorunda olan bize çok daha büyük bela

Bu kuralın mutlak surette Türk futbolunun gündeminden düşürülmesi ve futbolumuzun kimseye en ufak pozitif ya da negatif bir ayrımcılık yapılmadan serbest rekabete kavuşması gerekiyor, başarı ancak böyle gelir
uyu artik

Haraldsson'u getirebilirsin ama gelmez. De Katelere DK'dan sonra gelmez. Senin dediğin anca kim olur biliyor musun? Samardzic ya da paok'un 10 numarası. 40 bile değil 30-35'e bağlarsın
u23 olmayan yabancı hakkımızı 10 numarada kullanmak daha mantıklı olur gibi oraya mertens effect verecek olmuş adam lazım

Geri
Üst Alt