#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Bu anket kapanacak: .
Bizim kulüpte işler gerçekten ağır işliyor. Lesley'i 13 Temmuz akşamı ülkeye getirdik 15 Temmuz oldu hala resmi açıklama gelmedi. Bu kadar uzun sürmesinin nedeni nedir acaba? Daha detaylı sağlık kontrolleri mi? Yada sözleşme hazırlama departmanının ağırlığı mı?
Bizde bürokrasi var bildiğin. İmza başkana kadar silsile halinde gelip başkan son imzayı atıyor muhakkak. Başkan her işin içinde, onun altındakiler de kendilerince kralcılık oynuyorlar. Profesyonel ekipler ya da güçlü yönetim kadrosu olmayınca böyle oluyor.

Bizim kulüpte işler gerçekten ağır işliyor. Lesley'i 13 Temmuz akşamı ülkeye getirdik 15 Temmuz oldu hala resmi açıklama gelmedi. Bu kadar uzun sürmesinin nedeni nedir acaba? Daha detaylı sağlık kontrolleri mi? Yada sözleşme hazırlama departmanının ağırlığı mı?
lig maçına yetişirse öpüp başımıza koyalım biz :D

Okan hoca yumrugunu masaya vursun. Icardi alinsa bile oynatmam falan desin ya. Sanki Dursun napacak kovacak mi haha.

Emirhan Ilkhan cok iyi olur
yerli orta saha havuzu asiri dar

Emirhan ve Yunus Emre cok el rahatlatacak hamleler olurlar
Emirhan'in dribbling kabiliyeti cok faide saglar
Bence de emirhan gelmeli.
Ahmetcan Kaplan stoper olabilir
Mithat Palayı yazıyorum zaten
Santrafor Ali Habeşoğlu

Hala Icardi menajerinin haberleri düşüyor. Akıl alır gibi değil. Spontane yönetiliyoruz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu lesley’i açıklayın bari be, dursun milleti çileden çıkarmaya ant içmiş

Stassin haberleri gördüm. U-23 olarak bize fiyat performans anlamında çok iyi gelecektir. Mobil ve ön alan baskısında kuvvetli bir oyuncu diye hatırlıyorum çünkü tek oynamasından ziyade bir çok maçta Osimhen ile ikili oluşturacaklardır bu yüzden alınacak oyuncunun pivottan ziyade mobil olması daha faydalı olacaktır.

Geri
Üst Alt