#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Bu anket kapanacak: .
Rakipler çok sağlam kadro kurdu.Geçen sene daha zayıftı rakipler ve biz zorlanarak şampiyon olmuştuk. Yapılacak kadro belli ne alacağını bileceğin net oyuncuya gideceksin sol kanat Rashford veya Leao , 10 numara Bruno Fernandes, Olmo, Foden, forvet yedeğin Sörlloth, Mateta, Drobvky, sol stoper Laporte vs ayarında biri olacak, 8 numaraya da Fabiian Ruiz ayarında biri olmalı. Şimdi diyeceksiniz ki yabancı sayısı bu planı yaptıktan sonra satış yapacaksın malum takım nasıl yapıyorsa öyle, para diyecekseniz ise de en çok gelir bizde ise bunu kullanacaksın. Öyle doymuş kadroya 3- 4 tane U23 almakla bu iş olmaz. Ana kadro doymuş durumda

En sevmedigim kisimdayiz, bir hareketlilik varmis gibi ortam ama somut bir sey gormuyoruz neredeyse ve etkilesim patlamasi.

Hic takip edip ,okuyup dinlemeye gerek yok(sosyal medyayi yani)

En sevmedigim kisimdayiz, bir hareketlilik varmis gibi ortam ama somut bir sey gormuyoruz neredeyse ve etkilesim patlamasi.

Hic takip edip ,okuyup dinlemeye gerek yok(sosyal medyayi yani)

Dünya yıldızı bir isim düşecek ve 1 ay boyunca biz gece gündüz haber takip edeceğiz ha bugün geldi ha yarın gelecek falan filan..
Yoksa tadı çıkmıyor

Ya piyasa uçmuş adam gelmiş 25e taş gibi seviye atlatacak adam alırız yazmış. Kim var olm 25e seviye atlatacak noname olmayan? İsimli her topçu 40dan başlıyor

4 eylül günü Galatasaray kadrosu nasıl ben ona bakarım. Bruno gelecekse Can gelecekse ağustos sonunu beklerim.

Anket gene bence eksik, ortasaha ve 10 olarak bakarsan iki secenkte duruma gore uygun olabilir. Ama tek 10 konusuyorsak baglantiya tecrube sart.

Genc 10 numarayi saradan beter linc eder taraftar.

Avrupa'nın önemli liglerinde transfer dönemi 1 Eylül'de kapanıyor. Bizde 4 Eylül'e kadar açık. 3 gün içerisinde bir şeyler olabilir diye düşünüyorum ancak mevcut yabancı sınırı göz önüne alındığında çok da yüksek bir ihtimal değil gibi.

Icardi adlı utanmaz manipülatörün menajeri olacak üçkağıtçı “Gs’den başka kulüple görüşmüyoruz” demiş.

Senin tatil bağımlısı, Gsyi adam yerine koymayan, bidon bitik eski futbolcunu kim ne yapsın?
Ulan isteyen mi var başka?

Bununla sözleşme yenilenirse 1 tl kulübe kazandırırsam şerefsizim bunun tatilini finanse edemem

Taban fiyat 30 milyon Euro olmuş piyasa uçmuş durumda ama buna ayak uydurmak için gelirleri ve satışları arttırmak lazım

Bu arada bu konuda fikrim net;

Ruiz, Reijnders ya da Odegaard seviyesinde birini alamiyorsak gider Pape Gueye'yi alir getirirdim.
Sara'yi da sat artik bir yere.

1784109250625.webp

Hiç farketmez

Ya piyasa uçmuş adam gelmiş 25e taş gibi seviye atlatacak adam alırız yazmış. Kim var olm 25e seviye atlatacak noname olmayan? İsimli her topçu 40dan başlıyor
Ben buna katılmıyorum. Seneye bugün 30m euro satın alalım dediğimiz oyuncu şuan 8-10m euroya satılıyor. Özellikle Fransa lig1 ve 2 den her türlü oyuncu bulursun ararsan

4 eylül günü Galatasaray kadrosu nasıl ben ona bakarım. Bruno gelecekse Can gelecekse ağustos sonunu beklerim.
Normalde evet ama 1 transferin falan oralara kalsa eyvallah olabilir, ama zaten kafron ve oyununu lig baslarken biraz gormek gerek. Tecrubeli isim kolay adapte olur.

Ben lig baslamadan 1 transfer ve attim davinson gibi konular disinda tamamlamis olmamiz gerektigini dusunuyorum

Millet güçlenme erkenden kadro kurma derdinde biz 150 kiloluk el freninin kararını bekliyoruz 2 ay. Tatilden sıkılırsa lütfedip gelecek bide utanmadan

Allah belasını versin bu klübü bu hale sokan sözde yöneticilerin

Geri
Üst Alt