#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    98
  • Bu anket kapanacak: .
Siz bu çıkan genç oyuncuların hepsini nasıl izliyorsunuz? Pono'yu isriyorsunuz, Protestocu denen çocuk istenmiyor vb. sadece videolarına bakıp demiyorsunuz değil mi bunları?
Yabancı Scout raporları okuyorum kendim Scout olmadığım için. Ayrıca benim sıralamam stassin franculino pono şeklinde

Sara gittiği an Reijnders
Sonra Brahim Diaz
Sonra Enciso ( sol kanat da oynuyormuş )

Uğur
Sallai Davinson Abdulkerim Jacobs
Uçho Reijnders
Sane Brahim BAY
Osimhen

Singo, Pono, Lemina, Torreira, Enciso, Nhaga, Eren, Yunus, Stoper

19 + kaleci ile 20 kişilik çok iyi kadro olur.

Siz bu çıkan genç oyuncuların hepsini nasıl izliyorsunuz? Pono'yu isriyorsunuz, Protestocu denen çocuk istenmiyor vb. sadece videolarına bakıp demiyorsunuz değil mi bunları?
Yahu adamlar 18 yaşındaki bebe için çöp dediler. Sanırsın kirveleri. Nasıl biliyorlar anlamıyorum

Yonetimin sorumlu oldugu durum. Hepsi yanlis yere tepki yaziyor. Yasadigimiz surecte hata icardi'de degil(savunmak amacli yazmiyorum) surec yonetemeyen yok teklif yapan vs yonetimindir.

Icardi sozlesmeli oyuncumuz oldugu donemin son 1.5 senesinde fazlasiyla hataliydi o baska konu.

Sara gittiği an Reijnders
Sonra Brahim Diaz
Sonra Enciso ( sol kanat da oynuyormuş )

Uğur
Sallai Davinson Abdulkerim Jacobs
Uçho Reijnders
Sane Brahim BAY
Osimhen

e ne gerek oldu heis o yaptığın transferlere
o defans hattıyla her maç 4 5 tane yiyeceksin avrupada

hiç transfer yapmasan ligde zaten champiyonluğa oynarız yine

Sana da sorayım o zaman tam olarak ne yüzünden beğenmedin? Yavaş mı? Ön alan baskısında mı yok? Tekniği mi çok kötü? Fiziği mi zayıf?
Prosper Peter'in teknik kalitesi çok düşük, Sidiki Cherif'ten 2-3 tık düşük potansiyel, yani Osimhen gibi bir forvetin arkasında bir genç olacaksa daha eli yüzü düzgün biri olmalı, presçi forvet tipi var fakat 2007'li biz geliştiremeyiz onu ki dediğim gibi çıkacağı seviye max Başakşehir seviyesi

Geçen sezon ligi kapatan takım 10. olursa büyük başarı. O takımın daha yaşlı ve bitiği bekliyor bizi bu sezon.

Prosper Peter'in teknik kalitesi çok düşük, Sidiki Cherif'ten 2-3 tık düşük potansiyel, yani Osimhen gibi bir forvetin arkasında bir genç olacaksa daha eli yüzü düzgün biri olmalı, presçi forvet tipi var fakat 2007'li biz geliştiremeyiz onu ki dediğim gibi çıkacağı seviye max Başakşehir seviyesi
Teknik seviyesini beğenmedin yani. İyi izleyip yazıyorsan en azından görmüşsündür. Ben hiç bilmiyorum oyuncuyu. Dediği gibiyse gelmesin.

Geri
Üst Alt