Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.444
- 6.428
- 768
Aslında gomis tipi tecrübeli yedek forvet bulmak daha makul olurdu da mecbur genç alacağız. 20ye 30a genç alıp yedek oturtup gelişimini sekteye vurmak da içime sinmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25-30m gitsin birakirim dedim. Dedigimin arkasindaydimsara 15 mi 20 mi ne üzerine giderse forumu bırakırım diyen 1-2 kişi vardı
inşallah gider sara
Emir, kâbus gibisine ne gerek oldu heis o yaptığın transferlere
o defans hattıyla her maç 4 5 tane yiyeceksin avrupada
hiç transfer yapmasan ligde zaten champiyonluğa oynarız yine
bu yıl niye yemedine ne gerek oldu heis o yaptığın transferlere
o defans hattıyla her maç 4 5 tane yiyeceksin avrupada
hiç transfer yapmasan ligde zaten champiyonluğa oynarız yine
Yani izlemedin başkalarının yazdıkları ile çöp diyorsun.
Ben tartışması zevkli biri değilim. Gerek yok bence tartışmaya. Bence bizim 2. Santraforumuz olacak seviyede değil. Bu benim görüşüm. Sen beğendiysen beğendiğin yönlerini yazıp hepimizle paylaşabilirsin. Benim fark etmediğim bir özelliği kalitesi varsa öğrenmiş oluruz. Pres gücü yüksek ama şut pas yüzdesi düşük tekniği zayıf benim okuduğum raporlara göre. Scout veya menajer değil taraftarım. Bu şekilde görüş edinebiliyorum. Xden okumuyorum yabancı Scout raporu okuyacak kadar lisan googleda arama yapacak kadar teknoloji bilgim var. Benden iyi biliyor olabilirsin elbette. Öyleyse bilgini paylaşmalısın.Yani izlemedin başkalarının yazdıkları ile çöp diyorsun. O scout raporları da sanırım X'de yazan kişiler? Böyle ise diyecek bir şey yok.
İzlemediğim bir oyuncu hakkında başkalarının dedikleri ile çöp yada mükemmel oyuncu gibi keskin yorumlar yapmamayı daha sağlıklı buluyorum. Eğer oyuncu ilgimi çektiyse yada almamız kesin gibiyse maçını bulup izleyip bazen de birden fazla maçının maç içi aksiyonlarına bakıp öyle kalitesinden bağımsız yorumlar yapıyorum. Bu oyuncuyu da hiç izlemediğim için kendisi hakkında bir fikrim yok.Ben tartışması zevkli biri değilim. Gerek yok bence tartışmaya. Bence bizim 2. Santraforumuz olacak seviyede değil. Bu benim görüşüm. Sen beğendiysen beğendiğin yönlerini yazıp hepimizle paylaşabilirsin. Benim fark etmediğim bir özelliği kalitesi varsa öğrenmiş oluruz. Pres gücü yüksek ama şut pas yüzdesi düşük tekniği zayıf benim okuduğum raporlara göre. Scout veya menajer değil taraftarım. Bu şekilde görüş edinebiliyorum. Xden okumuyorum yabancı Scout raporu okuyacak kadar lisan googleda arama yapacak kadar teknoloji bilgim var. Benden iyi biliyor olabilirsin elbette. Öyleyse bilgini paylaşmalısın.
Saygı duyarım görüşüne. Benim üslubum meşrebim bu beğenmeyebilirsin. Hakkındır. İyi nöbetler.İzlemediğim bir oyuncu hakkında başkalarının dedikleri ile çöp yada mükemmel oyuncu gibi keskin yorumlar yapmamayı daha sağlıklı buluyorum. Eğer oyuncu ilgimi çektiyse yada almamız kesin gibiyse maçını bulup izleyip bazen de bir den fazla maçının maç içi aksiyonlarına bakıp öyle kalitesinden bağımsız yorumlar yapıyorum. Bu oyuncuyu da hiç izlemediğim için kendisi hakkında bir fikrim yok.
bu yıl niye yemedin
Recep İvedik'in yaktığı yangın ateşi, dursun Özbek'i titretmis. Yangına devam edilmeli. Kaan, Ahmet kurucu gibi, alt yapıdan olmayan kişilerde ayrılmalı.
Ekli dosyayı görüntüle 328519

Aman diyim, kolpacı olma reisYok reis yanlis anlasilmasin benim bir hesabim yok gokhan bu herif kesin husnu deyince dalgasina yazdim