İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.622
- 3.989
- 1.278
Keşke, benim için ileri hattından bile daha elzem bu. Ama işte sınır büküyor belimizilucumi davinson tandemine ne dersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke, benim için ileri hattından bile daha elzem bu. Ama işte sınır büküyor belimizilucumi davinson tandemine ne dersiniz
Rasford bize iyi olabilirdimusaba kesin olarak gidecek.
cengiz ve kahveci de muhtemelen lig içine kiralanır yine. (onların rotasyona bunları yazıyorsak, bizim rotasyona da kutucu, can armando falan yazalım).
kısacası onların da fiilen 3 kanadı var.
kerem
mason
nene
oğuz (bunu da sağ bek oynatacak iso)
bu sebeple hem kanat hem forvet oynayacak rashford, watkins gibi adamların peşindeler.
alakası yok genel olarak gayet iyi bi cl sezonu geçirdik, 3-4-5 yiyebilirsin yapacak bir şey yok bunayemişiz 3 4 5 gol
uniona içerde yenilmişiz
lig aşamasını 20. bitirmişiz
aktüel olarak
26-27 cl'sinin en zayıf 2 3 defans hattından biri bizimki
alakası yok
liverpooldan her takım 4 yiyebilir, diğer 2 maçta da gol yemedin ona bakarsan o kadar kötü olsak değil ilk 16 ilk 24e bile giremezdik
uğurcan da dünyanın en kötü kalecisiydi geçen sene bu zamanlar sana kalsa, abartmağa gerek yok reis
Arenayı ve ıslığı çok göz ardı ediyor millet git liver maçına arenada çıktığın kadro ile sporting lisbon ile Portekiz de bir maç yap bakalım neler yaşanıyor apo'nun içinden geçerler. Monaco, frankfurt maçları nasıl insanlara hiç veri vermiyor anlamıyorum şu iki maç neyin ne olduğunu söylüyor zaten.yemişiz 3 4 5 gol
uniona içerde yenilmişiz
lig aşamasını 20. bitirmişiz
aktüel olarak
26-27 cl'sinin en zayıf 2 3 defans hattından biri bizimki
fark yediğimiz 2 maçta singo oynadı ayrıca, herifin stoperlikle alakası yokbu defans hattının avrupada başarı sağlamasının matematiksel olarak imkanı-ihtimali yok heis
uğurcana nerde kötü kaleci demişim ki
verilen bonservisi eleştirdik bitek - haklı olarak
matematik gerçeği yansıtsaydıbu defans hattının avrupada başarı sağlamasının matematiksel olarak imkanı-ihtimali yok heis
uğurcana nerde kötü kaleci demişim ki
verilen bonservisi eleştirdik bitek - haklı olarak