#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Karim Konate istiyorum ya Leipzigden , diz sakatli yasamis gecen sezonun ilk yarisinda ama mermi gibi golcu

@Umut Işık 2.5m€ kiralama bedeli + şarta bağlı 172.5m€ satın alma maddesi ile Wirtz'e ne dersin?

Ya da 3.5m€ kiralama bedeli + imkansız opsiyonlu 85m€ ile Rodrigo Mora? Beğenmezsen Fermin de var elimde
Valverde'ye geçen 5 m euro kiralama 150 m euro opsiyon koyalım teklifim vardı.

Alacaksam Valverde'yi alırım.

Yok ihtimal dahilinde değil. Bir de başlarında Olise- Real Madrid gibi dertleri var.

Bize gelir anlaminda demiyorum da musiala taninmaz halde su an o videolarda gordugunuz adam degil.. Sakatlik sonrasi milli mac dahil minimum 7-8 macini izledim ..
Yeni sezon toparlar mi ne yapar bilemiyorum boyle devam ederse devre arasi kesin sepetleyecekler..

Kalede.

Bugüne kadar kalede sırıtarak oynayan tek shorumluyu gördüm. Gol yedikçe gülüyordu
Surprised World Cup GIF

Boey transferi sonra Munih belki siz güzel yağlıyorsunuz özledik GALATASARAYIM nidalarıyla Musialayı bize kiralık+opsiyonlu satın alma gönderebilir :D

Valla musiala bize gelir mi bilmem ama o çocuk bu yaz ani şekilde ayrılacak.

hem de 3 haftaya belki de

Baktim.totenham yapar en kötü

ManU, Ederson'un piyasasını fena düşürdü. 35 civarı alınacak durumda, Lemina olmasa Ederson-Lesley ile şahane bir göbek kurulabilirdi.

Tabi orta sahaya 35'i harcayınca ileri hatta para kalır mı bilemem.

Geri
Üst Alt