#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
10 gün önce yazmıştım foruma, Como 30ları geçerse Chalobah'ı alır zaten diye. Tam da öyle olmuş; Davinson için bonuslarla 25-30 arasına çıkmışlar, bakmışlar ki fazlasını istiyoruz Chalobah'a gitmişler. Bu saatten sonra Davinson kalır.

Geçen seneki performansından sonra 25-30'a direkt satardım. 30 yaşında stoperden bahsediyoruz. En azından bir sol stoper alıp tandemde güçleniriz diye umuyorum artık. Davinson-Abdulkerim ikilisi artık güven vermiyor açıkçası

Ne 25’e Sanchez’i satması ya

Hangi büyük kulüp böyle as stoperini 25’e satıyor şuan piyasada? Bi enayi biz miyiz?

Allahın tipitiplerine wonderkid ayağına Emin Bayram’ın Avrupa pasaportlularına 50-60 sıkıyorlar. Bize gelince 25

Hadi len

Ne 25’e Sanchez’i satması ya

Hangi büyük kulüp böyle as stoperini 25’e satıyor şuan piyasada? Bi enayi biz miyiz?
''as stoperi'' ifadesini ''aksayan as stoperi'' olarak değiştirmek daha makul.

FB maçında yaptırdığı penaltı şampiyonluğa mal olabilirdi. İndirdiği adam da Sidiki. İçerdeki BJK maçı ilk yarıda atıldı. Dışarda Juve maçı hatalarıyla dolu. Bir çırpıda saydığım 3 büyük maç.

Bu arada bana 30 yaşında 25 milyon euro üzerinde satılan stoperleri sayar mısın? Merak ediyorum da benim aklıma gelmedi.

Ayaklar biraz yere basmalı. Bu kafayla Sara'yı da en son 35-40' satıyorduk

Como, Sanchez transferi olmayacağını anladığı için Chelsea'de oynayan Chalobah için girişimleri hızlandırdı. (Pedulla)

Güzel Sanchez kalıyor demek zaten daha iyisini bulup getiremezdik.

Rashford olursa iyi olur ve yabancı 9 transferine ihtiyaç azalır.

3 ay filan De Paul Parides karides filan beklemiştik, bu transfer sezonunda da 3 ay Kamavinga filan bekleyip alamayacağız anlaşılan. Olsun beklemekten zarar gelmez nasılsa alamıyoruz.

Eger bahsettigi sahan ise , zoruna gitmis demektir. Herif fanatik taraftar, hic oyle sanatci vs gibi yuvarlak konusmuyor ve bireyleri hedef aliyor.

Taraftar bu modda olunca yerine gitmiyor mesaj, adam yapinca nispeten gitti.

Muhabirler konusunda hafif bile konusuyor diyebilirim

biri gelmeli artık
10 no işi kritik
takımda osimhen hariç 10 golü geçecek adam yok

Hocam icardi gitti GS yüzyılı başladı diyebiliriz bunlar gercekleşirse
Baglanti oyununu oynayacak yonetecek kadro olursa basari devam eder, icardi ile alakasi yabanci kurali ve yonetimin gereksiz konunun icine etmesiydi surecte.

En azindan pono ve hucum hattina ikisinden biri ligr kadar cozulurse mevcut kadro net baslayabilir lige.(Jhon duran gibi abuk bir hamlemiz olmamasi harika oldu, baya endiseliydim)

Ama yine de artik deneyim mi yildiz mi ne 8 yada 10 lazim- o da satis olmadan zor olur eger enciso ve can olacaksa.

Bunlar olurken stoper konusu muhim ama

Geri
Üst Alt